Despre Casa Boema din Cluj-Napoca v-am mai povestit. Pe langa ca e o locatie de o frumusete deosebita si apreciata din punct de vedere gastronomic, este si alegerea perfecta pentru o nunta in Cluj-Napoca, daca aveti pana in 130-150 de invitati.

Pentru a va face o idee si mai clara despre beneficiile organizarii unei nunti la Casa Boema, iata mai jos cateva detalii de la nuntile care au avut loc acolo in sezonul trecut.

Elena si Ferni au ales un set-up al mesei mirilor discret si elegant, cu accente rustice. Buchetaria s-a ocupat ca pe masa lor sa fie asezate flori de sezon in suporturi din mesteacan. Florile de sezon se regasesc si pe peretele din spatele mirilor, impreuna cu fotografii cu cei doi, dezvaluind crampeie din viata lor de cuplu – un accent personal care ne place mult!

 

nunta la casa boema cluj

Foto: Simion Sebastian

 Raluca si Sorin au ales tot o abordare naturala, cu sectiuni de copaci ca suport pentru flori albe in recipiente vintage, cu decor din materiale organice si cu papetarie speciala, realizata chiar de catre mireasa! Mai personal de-atat, nu se poate!

nunta la casa boema cluj

Foto: Deers Photography

 La Casa Boema, in Salonul de Bal – numele spatiului destinat nuntilor – invitatii se pot relaxa in zona de lounge la o poveste atunci cand nu servesc masa sau nu danseaza.

nunta la casa boema cluj

Foto: Be Light Photography

Scaunele Chiavari fac parte din dotarea standard a spatiului, asa incat nu exista necesitatea de a decora suplimentar scaunele – ele arata minunat chiar asa cum sunt! Desigur, mirii care prefera decorarerea discreta cu un mic aranjament floral sau cu un accent textil, o pot face!

nunta la casa boema clujFoto: Be Light Photography

Cu pana in 130 de invitati in sala, spatiul destinat dansului este suficient de incapator incat sa faca fata chiar si unor impatimiti ai dansului care vor sa se dezlantuie intreaga seara!

nunta la casa boema cluj

 Foto: Radu Moldovan

Daca Salonul de Bal e amplasat la mansarda, etajul 1 este destinat restaurantului de zi, cu zone diferite ca design, insa toate absolut minunate! Andra si Dragos au profitat de un moment al zilei mai liber in restaurant si au facut o scurta sedinta foto.

nunta la casa boema cluj

 Foto: Radu Benjamin 

 Anca si Alex la momentul taierii tortului.

nunta la casa boema cluj

 Foto: Mediaflash

 Peretii interiori de la intrarea in Salonul de Bal sunt realizati prin refolosirea unor ferestre vechi – rezultatul e absolut grozav! Lemnul e omniprezent in sala, contribuind la atmosfera calda si prietenoasa.

nunta la casa boema cluj

 Foto: Atelier Insignum

 In curte, scanduri, ferestre si usi vechi au fost combinate pentru un decor unic, extrem de apreciat de catre vizitatori. Sa nu mai vorbim de sedintele foto ravnite de o multime de cupluri intr-o astel de ambianta!

nunta la casa boema cluj

 Foto: Atelier Insignum

 Meniul de nunta de la Casa Boema e diferit de cel din restaurant. Exista un meniu extrem de bogat, pentru toate gusturile si bugetele, iar pentru sezonul 2016 exista propuse 4 combinatii – o solutie care vine in ajutorul mirilor, prezentandu-le feluri care pastreaza o coerenta gastronomica, astfel incat experienta culinara a unui invitat sa fie una unitara ca stil, insa diversa ca si compozitie.

nunta la casa boema cluj

 Foto: Mediaflash

Despre meniul de nunta de la Casa Boema va vom da mai multe detalii in curand! Pana atunci, in cazul in care vreti sa faceti o vizita pentru a vedea spatiul si a discuta detalii despre organizarea unei nunti in Cluj-Napoca in locatia perfecta, puteti trimite un email la laura@casaboema.com.

nunta la casa boema cluj

Foto: Em Iova

Citeste si 7 Cocktailuri cu alcool pentru nunta ta de la Casa Boema

***

Citeste Best of Weddings 2016 – Catalogul nuntilor reusite din Romania

***

revista nunta online