Azi inauguram o noua rubrica. Una inedita, in care ne propunem sa va prezentam detalii la care in calitate de participanti la un eveniment nu aveti acces. In spatele unui eveniment reusit stau intotdeauna multi profesionisti si foarte multa munca. Cat de multa? Ce probleme intervin, cum se rezolva ele? Cum se ajunge la rezultatul final? Ei bine, asta vrea rubrica “backstage” sa va arate.

Vanilla Events povestesc cate ceva despre cum decurge o zi de pregatiri pentru decorarea unei nunti:

decor nunta vanilla events

Sfesnice – bifat. Brose- bifat. Recipiente limonada – bifat. Asa incepe o zi tipica in calendarul nostru de evenimente: e foarte cald afara, suntem in depozit, cu o lista lunga in mana, iar colegii nostri, cu bicepsii antrenati, incarca in masina de transport multe cutii pe care scrie invariabil “fragil!” sau “foarte fragil!”.

decor nunta

decor nunta

decor nunta

Detaliile si munca migaloasa cer timp si atentie, chiar daca afara sunt treizeci si opt de grade, iar ceremonia religioasa in aer liber implica numeroase elemente de decor. Lucram prin rotatie: colegii care, la acest eveniment, au pregatit detaliile din interiorul restaurantului (si s-au bucurat de aer conditionat in timp ce pregateau candy bar-ul, prezidiul, mesele) vor fi sortiti bronzarii cu model de tricou la urmatorul eveniment, cand se vor ocupa de pergola din gradina, de amplasarea lampilor cu incarcare solara si a covorului alb.

decor nunta vanilla events 2

 

decor nunta vanilla events 4

Ne place sa lasam impresia ca tot decorul e realizat cu pasiune si placere – ceea ce e doar o parte din adevar. In realitate, efortul depaseste estimarile oricarui cititor care nu a avut de a face, mai mult de o data, maxim doua ori in viata, cu organizarea unei nunti. 

decor nunta

Totul culmineaza cu demontajul realizat pe la 3 sau 4 noaptea, cand ambalam, etichetam si incarcam decoratiuni, la o ora la care orice cetatean respectabil e acasa la el si doarme dus :)
 

Dar si ultima farama de oboseala o dam uitarii de fiecare data cand stim ca am contribuit la o nunta nu doar cu gust si reusita, ci memorablila!

decor nunta
Credit foto: Alexandra Danciu, C’est Lavi