Despre PhotoCHIC

PhotoCHIC a fost creat de Gabriela și Marius cu cinci ani în urma si ofera servicii de fotografie premium cu precadere in domeniul fotografiei de nunta, de portret si life style.

“Daca trebuie sa ne descriem intr-o singura propozitie, aceea ar fi: ‘Iubim oamenii.’ Facem tot ce ne sta in putinta sa imortalizam emotii pe parcursul unui eveniment irepetabil cum este nunta. Pe langa fotografiile realizate de noi, dorim sa oferim cuplurilor noastre experiente inedite, bucuria de a fi fotografiati si de a se vedea prin ochii nostri.”

Imbinarea clasicului cu nonconformismul si redarea momentelor haioase si a emotiilor puternice, i-au adus printre cei mai apreciati fotografi de nunta din Romania.

Gabriela and Marius are the multi-award winning duo behind photoCHIC, based in Bucharest, Romania. Serving the world with their exquisite images full of beauty and sophistication, they translate what they feel into their photographs. As photographers, weddings hold a special place in their hearts; both are constantly inspired by the love and emotions of such a magical day. Every wedding they shoot they approach with a photojournalistic style that also has the mix of their artistic portraits as well as the couple’s vision. PhotoCHIC does more than just provide photos, they create an unforgettable experience and deliver breathtaking imagery to each and every client.


They love to travel and they photographed weddings all over the Europe and in Africa.

Evenimente recomandate

fotograf nunta photochic

EDITH & ALEX

PALATUL STIRBEY, BUFTEA

fotograf nunta bucuresti

IOANA & BOGDAN

PALATUL STIRBEY, BUFTEA

Video

Testimoniale

Trebuie sa va spunem ca nu ne mai saturam de poze! Am ras cu lacrimi la unele! E incredibil omul! Si fotograful si aparatul lui, cum poate surprinde expresii inedite si poate naste povestioare nespuse. Cred ca dupa o serie de fotografii ca asta ii privesc altfel pe protagonistii ei. Multumim pentru ca ne-ati imortalizat asa frumos momentul asta! Iar eu...parca am avut tot timpul o casca in ureche si cineva imi spunea bancuri! Foarte tare! Sunteti cei mai buni! Va pupam!
Edith & Alex
Dragii mei, multumim din suflet pentru poze, sunt mi-nu-na-teeeee! Va pupam cu maaare drag 😗 ! Ne-am simtit mereu in largul nostru alaturi de voi. Cand ma uit la poze, ma vad exact asa cum sunt si oamenii, vai, m-am uitat de o mie de ori la pozele de la party, sa vad cum s-au distrat oamenii si ati surprins excat fetele si reactiile de bucurie! E perfect! Nu ne doream nimic mai mult!
marius tudor fotografie de nunta 11
Luiza & Iulian

Scrie-le celor de la PhotoCHIC

  Despre PhotoCHIC in WEDMAG

  wedmag best of weddings 2017

  Best of Weddings 2017

  Revista online dedicata celor mai frumoase nunti din Romania in 2016.

  Ce inseamna, de fapt, o nunta in aer liber?

  Tuturor ne place cum suna “in aer liber”. Tuturor ne place ideea de a ne adia vantu-n par si de a simti aroma verii. Dansul pare a fi mult mai romantic langa un foc de tabara si clipociri de stele. Daca mai e si-un lac sa oglindeasca tot, plus o mare luna ca o farfurie portocalie si binevoitoare… parca altfel intra binecuvantarea peste nunta.

  Un super-workshop pentru fotografii de nunta

  Dupa ce anul trecut in luna iunie a avut loc WEDDCAMP – o conferinta de fotografie de nunta cu participare internationala, anul acesta echipa organizatoare ridica stacheta si pregateste pentru fotografii de nunta o serie de evenimente educationale de top!

  amina omar dolce nozze

  Nunti de poveste: Dolce nozze

  O nunta intr-un cadru restrans, sarbatorita impreuna cu doar 30 de invitati, intr-un peisaj de un clasic rafinament italian. Amina si Omar aduc prin prezenta lor un aer de jovialitate, eleganta magica si intimitate. Superbele fotografii semnate de Photochic se inlantuie parca intr-o intrecere de culori calde, de zambete si soapte placute. Un album care inspira si farmeca in acelasi timp. Divertitevi!:)

  WEDDCAMP 2016 – Fotografii de nunta merg la conferinta!

  Fotografia de nunta din Romania s-a schimbat muuult de tot in ultimi ani, asta e clar! In bine :) Nu ca era rau inainte, insa a crescut numarul fotografilor buni, numarul portofoliilor care se pot “bate” oricand cu portofoliile fotografilor cunoscuti de pe alte meleaguri.​

  Fara limite la papetarie

  Cand vine vorba despre o nunta cu tematica, limitarile sunt foarte multe. In primul rand, avem de-a face cu o audienta eterogena – pe romaneste – oameni foarte diferiti intre ei, pe care trebuie sa-i distram și să-i hranim dupa placul si asteptarile lor. Asta face greu de urmat o linie tematica in divertisment si meniu – generand o varietate greu de cuprins intr-o tema.

  revista nunti

  Fotografia de nunta in noul numar al revistei WEDMAG

  Iata ca am ajuns si la numarul 3 al revistei de nunta WEDMAG! Si nu e o editie oarecare , ci una dedicata unui subiect extrem de important: fotografia de nunta. De ce atat de important? Pentru ca tot ceea ce inseamna documentare a ceea ce s-a intamplat la o nunta – atat pentru miri cat si pentru furnizorii de servicii – cat si inspiratia pentru celelate cupluri care isi pregatesc nunta se face prin intermediul fotografiei de nunta.

  Visit Project
  Client: Photochic
  Location: Bucharest, Romania