Despre Cromatica Photography

Cromatica este un teren de joacă artistică în care doi fotografi din București, Irina Groza și Robert Trică, au realizat de-a lungul anilor niște lucruri serioase. Gândită încă de la început ca o mică fabrică de fericire, atât pentru ei doi și cât pentru toți cei pe care aveau să-i fotografieze, Cromatica a crescut firesc, organic, fără rețete de marketing și fără să urmeze un curent sau altul din domeniu, dar îngrijindu-se obsesiv de fiecare imagine și de mulțumirea fiecărui client. Deși filtrate prin aspre criterii estetice și fine prelucrări digitale, imaginile definitorii pentru Cromatica și cele care i-au adus cele mai multe premii internaționale reprezintă niște momente cât se poate de reale, marcate fie de emoții puternice, fie de umor subtil. După 12 ani de fotografiat împreună și 7 ani de experiență în fotografia de eveniment,  Irina și Robert nu se gândesc  nicio clipă că au ajuns să știe destul, așa că învață, găsesc noi surse de inspirație, experimentează, cunosc în continuare oameni extraordinari și privesc viața cu multă curiozitate.

Evenimente recomandate

raluca viktor cromatica photography

RALUCA & VIKTOR

PADURILE REGALE, SNAGOV

CATALINA & MIRCEA

SCALA EVENTS, BUCURESTI

Video

Scrie-le celor de la Cromatica

  Despre Cromatica Photography in WEDMAG

  BEST OF WEDDING 2018 COVER

  Best of Weddings 2018

  Revista online dedicata mireselor istete.

  wedmag 100 fotografii de nunta

  100 Fotografii de Nunta 2017

  Cele mai bune fotografii de nunta din 2017

  Un super-workshop pentru fotografii de nunta

  Dupa ce anul trecut in luna iunie a avut loc WEDDCAMP – o conferinta de fotografie de nunta cu participare internationala, anul acesta echipa organizatoare ridica stacheta si pregateste pentru fotografii de nunta o serie de evenimente educationale de top!

  revista nunti

  Fotografia de nunta in noul numar al revistei WEDMAG

  Iata ca am ajuns si la numarul 3 al revistei de nunta WEDMAG! Si nu e o editie oarecare , ci una dedicata unui subiect extrem de important: fotografia de nunta. De ce atat de important? Pentru ca tot ceea ce inseamna documentare a ceea ce s-a intamplat la o nunta – atat pentru miri cat si pentru furnizorii de servicii – cat si inspiratia pentru celelate cupluri care isi pregatesc nunta se face prin intermediul fotografiei de nunta.

  wedmag best of weddings 2017

  Best of Weddings 2017

  Revista online dedicata mireselor istete.

  Interviu Cromatica Photography

  Cromatica e o echipa speciala. O abordare plina de naturalete ce transpare in fotografiile facute de ei. Cine sunt ei? Ei sunt Irina si Robert, asa cum ii vedeti in fotografia de mai sus, iar noi i-am rugat sa ne raspunda la cateva intrebari legate de ceea ce fac ei. Si asta fiindca ceea ce fac, fac atat de bine!

  Wedd Camp 2016 - Fotografii de nunta merg la conferinta!

  Fotografia de nunta din Romania s-a schimbat muuult de tot in ultimi ani, asta e clar! In bine :) Nu ca era rau inainte, insa a crescut numarul fotografilor buni, numarul portofoliilor care se pot “bate” oricand cu portofoliile fotografilor cunoscuti de pe alte meleaguri. Asta e un semn bun si e imbucurator ca mirii au acces la amintiri de cea mai buna calitate – ba unele chiar premiate in concursuri internationale de prestigiu!

  Visit Project
  Client: Cromatica Photography
  Location: Bucharest, Romania