Fotografia de nunta din Romania s-a schimbat muuult de tot in ultimi ani, asta e clar! In bine :) Nu ca era rau inainte, insa a crescut numarul fotografilor buni, numarul portofoliilor care se pot “bate” oricand cu portofoliile fotografilor cunoscuti de pe alte meleaguri. Asta e un semn bun si e imbucurator ca mirii au acces la amintiri de cea mai buna calitate – ba unele chiar premiate in concursuri internationale de prestigiu!

Ei bine, drumul spre a deveni un fotograf de nunta foarte bun, e pavat cu multa, multa munca, cu investitii in echimpament dar in primul si primul rand multa educatie! Desi majoritatea fotografilor sunt autodidacti, workshopurile, seminariile si conferintele sustinutele de catre fotografii consacrati sunt o ocazie excelenta de a invata ceva nou, de a beneficia de experienta altora, de a schimba pareri si a discuta cu alti colegi de breasla diverse aspecte ce il ajuta pe orice fotograf sa creasca, sa fie din ce in ce mai bun!

Aici intra in peisaj Wedd Camp, o comunitate aflata in primul an de activitate, insa extrem de dinamica, ce promite sa devina un pilon de baza in educatia oricarui fotograf interesat de domeniul nuntilor.

Primul eveniment dintr-un plan extrem de ambitios pe termen lung este Conferinta Est-Europeana de Fotografie de Nunta, unde vor fi prezent nu mai putin de 12 speakeri din mai multe tari. Si nu orice fotografi, am zice :) Fotografi a caror experienta bogata poate fi de folos oricui are dorinta de a se perfectiona in acest domeniu in timp ce isi dezvolta o afacere solida, atragand clientela potrivita!

conferinta de fotografie de nunta

2 zile de conferinta + o petrecere cu foc de tabara si tot tacamul + un workshop cu Daniele Vertelli, unul din cei mai buni fotografi italieni ai momentului par sa fie o reteta sigura pentru un eveniment de la care nu ar trebui sa lipsesasca niciun fotograf de nunta – indiferent de nivelul la care se afla! Apropo, Daniele Vertelli va tine doua workshopuri – unul este deja sold-out (25 de locuri) in data de 30.06, insa mai exista 4 locuri pentru cel din 1.07, iar pretul de participare la Wedd Camp pentru cei care merg la workshop este de doar 99 €! Pretul de participare la workshopul lui Danielle Vertelli este de 250 €.

Mai mult, se pare ca in acestui eveniment i s-au alaturat diversi parteneri – unii cunoscuti la nivel international, asa incant participantii se bucura deja si se vor bucura si mai incolo de tot felul de reduceri si surprize – urmariti pagina dedicata evenimentului pe Facebook pentru detalii.

Si fiindca WEDMAG e de asemenea o comunitate in care fotografii de nunta sunt extrem de bine reprezentati, iar imaginile lor sunt in permanenta prezentate mirilor care ne citesc de prin toate colturile tarii, va punem la dispozitie posibilitatea de a participa la Wedd Camp 2016 la un pret special: doar 139 € in loc de 219 € folosind la inscriere codul special “wedmag.ro”! Nu e grozav? Noi zicem ca e!

Pentru a consulta programul si alte detalii legate de eveniment, va invitam sa faceti o vizita pe www.weddcamp.com

Iata aici lista speakerilor:

Daniele VertelliPhilippe Nieus | Clare Louise – CEO (Master Photographers Association) | Marian Sterea | Imagia | Catalin Georgescu | Gabriela Matei si Marius Tudor (Photochic) | Andra si Marius Dragan | Irina Groza si Robert Trica (Cromatica)

Ce mai asteptati? Inscrieti-va acum la Wedd Camp  – Eastern Europe Wedding Photographers Conference 2016 !

***

Citeste Best of Weddings 2016 – Catalogul nuntilor reusite din Romania

***

revista nunta online