Rochiile semnate Divine Atelier impresioneaza intotdeauna prin fluiditate si materiale. Am ales sa povestim astazi despre unul dintre cele mai iubite materiale folosite la crearea rochiei de mireasa – dantela. Ce se poate face din dantela si cum arata rochiile din dantela ale Colectiei Bohemia 2016 – intr-un material dedicat Divine Atelier:

Rochiile romantice sunt deja o amprenta a stilului Divine Atelier. Noua colectie Bohemia 2016 insa isi revendica inspiratia direct din farmecul stilului boem. Inzestrata cu rafinament couture si cu o nota inconfundabila de romantism, aceasta noua colectie ne cucereste prin simplitatea studiata, fluiditatea stilului si prin dantelele imponderabile de inspiratie retro, tull-urile lichide de matase, voalurile cu aspect vaporos.
Cat despre dantela – este fara doar si poate cel mai potrivit instrument care ne poate transpune intr-o lume a puritatii, a diafanului transformandu-ne instantaneu intr-un personaj romantic.
Lasati-va inspirate de galeria personajelor romantice propuse de Divine Atelier in Colectia Bohemia 2016:

Rochia de miresa Callia
Ce face aceasta rochie deosebit de interesanta este cu certitudine versatilitatea conferita de fustele detasabile de tulle. Modelul se caracterizeaza de altfel prin suplete si lejeritatea, printr-un decolteu spectaculos al spatelui, si prin foarte multa senzualitate.
Constructia dantelei de inspiratie retro, ce urmeaza linia corpului subliniind silueta si dezvaluind transparente, dispunerea trenei detasabile din straturi diafane de tulle -toate acestea transforma rochia de mireasa Callia intr-o aparitie dramatica incarcata de mister si parfum romantic.

CALLIA... CALLIA

Rochia de mireasa Mara
In acest model regasim vie esenta spiritului  romantic al marilor povesti de dragoste. Unicitatea  mix-urilor de dantela cu parfum retro, decolteul iluzie aidoma unui tablou, fustele transparente si diafane de tulle, imaginea spectaculoasa a decolteului spatelui  toate aceste detalii imprima rochiei un aer dramatic, ingenuu si pretios.

MARA MARA.

Rochia de mireasa Asia

Asia este un model in aparenta minimalist, dar incarcat in realitate cu farmecul boem al dantelei de o frumusete picturala si beneficiind de un decolteu spectaculos al spatelui ce confera rochiei un aer de senzualitate pe langa care nu poti trece indiferent.

ASIA

Rochia de mireasa Alissa

Dispunerea dantelei de un romantism pretios,maneca de inspiratie retro,linia curata si minimalista a rochiei,cordonul vintage din talie definesc spiritul aristocratic si boem al rochiei de mireasa Alissa.

ALISSA

Rochia de mireasa Clara

Fluida, feminina prin transparente, creata dintr-o dantela ce evoca spiritul romantic, rochia de mireasa Clara reveleaza imaginea unei mirese fragile, de o frumusete pura, ingenua.

CLARA.

Rochia de mireasa Kendra

Ce observi imediat la aceasta rochie sunt manecile gratioase si retro, linia supla si minimalista a rochiei, dar si decolteul jovial al spatelui. Toate intr-un mix ce defineste stilul aristocratic si boem al rochiei de mireasa Kendra.

 

KENDRA

 

 

Rochia de mireasa Isadora

Dantela ramane vedeta si in designul rochiei de mireasa Isadora! De asemenea versatil, datorita fustelor detasabile de tulle, cu un decolteu interesant si cu un spate spectaculos – modelul poate fi purtat cu succes atat la un eveniment extrem de elegant, cat si la unul mult mai relaxat, aproape de natura.

ISADORA.

ISADORA..

Puteti proba colectiile Divine Atelier in fermecatorul showroom-ul din Bucuresti sau in elegantul magazin din Brasov!

 

***

Citeste Best of Weddings 2016 – Catalogul nuntilor reusite din Romania

***

revista nunta online