Era si timpul sa vorbim despre stilul pantofilor de nunta. Dar nu orice fel de pantofi! In general, pantofii de mireasa nu sunt foarte vizibili din pricina lungimii rochiei de mireasa. Daca nu vrei sa iesi din tipare, va trebui sa alegi o pereche de pantofi albi sau ivory, in functie de nuanta rochiei.

Daca insa esti o mireasa indrazneata si practica, vei alege o pereche de pantofi colorati, pe care ii vei asorta cu usurinta si la alte evenimente in viitor.

Lasand deoparte gandurile de a purta pantofii de nunta si cu alte tinute decat rochia de mireasa, iata o varianta interesanta de personalizare a pantofilor:

figgieshoes_image1

Pictati manual, personalizati cu elemente din tematica nuntii, inscriptionati cu data nuntii ori chiar juraminte, Figgie Shoes sunt o alternativa indrazneata a pantofilor de mireasa.

figgieshoes_image2

Ai gasit o pereche de pantofi comozi, cu o inaltime ideala pentru asortarea cu mirele tau, insa consideri ca ar avea nevoie de un detaliu numai bun de fotografiat si de pastrat ca amintire? Si vrei sa poarte amprenta zilei speciale pentru care v-ati pregatit indelung? Poti recurge la varianta pictarii lor si la accesorizarea cu cristale ori alte decoratiuni.

figgieshoes_image3

Daca iti este peste mana sa faci colet pantofii „de personalizat” si sa ii trimiti taman in Canada artistei Figgie Shoes Deborah Thomson, recomandarea este sa apelezi la artisti romani precum Laura Avramescu sau Adela Lazar.

figgieshoes_image4

figgieshoes_image5

Voua cu  ce elemente v-ar placea sa aveti stilizati pantofii de nunta? Ce ziceti de notele muzicale ale melodiei pentru dansul mirilor? Sau versurile piesei preferate? Mesajele dragi voua primite unul de la celalalt in vreo zi speciala? Va asteptam cu idei si sugestii de furnizori care ies din tipare si care pot face ziua cea mare una cu atat mai interesanta!