Aranjamentele ce le puteti vedea la Moood giuvaere florale sunt mai mult decat simple aranjamente florale – sunt adevarate bijuterii colorate, incantatoare si perfecte de purtat in ziua nuntii. Pentru ca eram tare curiosi, am intrebat-o pe Daniela Stelea despre planurile pentru anul ce vine. Ce ne-a raspuns puteti sa cititi in cele ce urmeaza:

Anul acesta a reprezentat un an plin de provocari, un an in care am experimentat diverse combinatii cromatice si florale din ce in ce mai indraznete, un an in care am invatat lucruri noi care ne-au facut sa ne dorim sa ducem lucrurile la urmatorul nivel. Pentru ca suntem in pragul sarbatorilor de iarna si se aproprie un an nou, este timpul sa trasam concluziile, sa dam fila si sa vorbim despre directiile si noutatile pe care Moood giuvaere florale isi propune sa le aduca in anul 2015.

image1-moood-an-nou

Obiectivul principal pentru anul care vine este sa continuam sa descoperim flori noi care sa ne ajute sa exploram alte trei directii in aranjamentele florale, diferite de cele explorate pana in momentul de fata de Moood. Pentru ca acest lucru este la fel de important ca introducerea in aranjamente a unor elemente noi, dulciuri, fructe sau legume, cred ca este la fel de importanta si introducerea unor tehnici si abordari noi. De aceea, directiile pe care ne dorim sa le exploram incep cu blandetea si delicatetea aranjamentelor florale de influenta englezeasca, continua cu interpretarea cromatica stralucitoare a stilului marocan si nu in ultimul rand, directia care va aduce un plus de frumusete exotica – fantezia braziliana.

image2-moood-an-nou

De ce aceste abordari si nu altele?

Pentru ca vrem sa reflectam aprecierea pentru culorile picturale ale florilor ce par “proaspat culese” si tonalitatile subtile ale lor, vrem sa subliniem precizia rafinata si atentia la detalii si nu in ultimul rand necesitatea de a visa. Este imperativ necesar sa continuam sa visam combinatii florale noi astfel incat sa reusim sa ne pliem cat mai bine pe cerintele si personalitatea clientilor nostrii.

image3-moood-an-nou

Credem ca este o abordare foarte buna sa aducem in planul designului floral tendinte din cat mai multe domenii legate de arta, design interior si de ce nu, chiar arhitectura. Acest lucru nu numai ca va deschide minti, insa va oferi aranjamentelor noastre florale, o alta dimensiune, cu o latura indrazneata, frapanta si distinctiva.

image4-moood-an-nou

Ne vom stradui in continuare sa cream aranjamente ce nu au scopul de a fi doar frumoase sau delicate, ci si de a-si mentine latura de naturalete. Pe lista de planuri si sperante de viitor se afla si dorinta de a realiza o carte cu aranjamente florale pentru evenimente deosebite precum receptia de nunta, buchete de mireasa, lumanarile pentru cununia religioasa si decorarea cu flori naturale a tortului mirilor. Toate acestea vin in ajutorul celor aflati in pragul organizarii unui astfel de eveniment. Astfel, vor intelege mai bine posibilitatile florale si cromatice si li se va usura munca in cautarile lor asupra florilor perfecte. In momentul de fata avem mii de imagini cu munca noastra, la care oamenii nu au acces si tocmai de aceea credem ca un astfel de pas ar reprezenta un instrument de un real ajutor.

image5-moood-an-nou

De ce o carte si nu un catalog?

Deoarece ca si pana acum ne dorim sa cream aranjamente florale unice, irepetabile. O carte ar ajuta mai bine colaboratorii sa inteleaga directiile si pasii spre un aranjament floral sau buchet reusit si ar accentua dorinta noastra de a pastra in continuare in aranjamente un anumit element de surpriza. Cu cat libertatea de exprimare este mai mare, cu atat decoratiunile florale, fie prin alegerile cromatice, fie prin florile asociate, sunt mai iesite din tipare.

image6-moood-an-nou

image7-moood-an-nou

image8-moood-an-nou

O alta noutate pe care dorim sa o aducem este crearea de workshopuri periodice destinate mirilor, care sa ne ajute sa ii cunoastem mai bine, sa le intelegem mai bine nevoile, viziunea si asteptarile, dar care in acelasi timp le poate oferi si lor anumite lamuriri cu privire la flori si buget.

Vom aduce cateva modificari si in structura site-ului nostru astfel incat sa introducem cateva sectiuni noi: pentru decorarea florala a tortului de nunta, dar si pentru accesorii florale ce pot fi folosite atat in ziua evenimentului cat si, dupa caz, la sedinta de logodna sau la sedinta Love the dress sau Trash the dress. Pentru acestea vrem sa propunem coronite si brose florale pentru palarii sau voaleta, accesorizarea diferitelor piese vestimentare cu flori, coliere florale, brauri florale si de ce nu chiar si accesorizarea cu flori naturale a pantofilor de mireasa. Un aspect va ramane insa foarte important de studiat in aceasta problema, si anume faptul ca ele trebuie sa fie confortabile de purtat.

image9-moood-an-nou

Nu in ultimul rand, ne dorim foarte tare sa extindem echipa Moood giuvaere florale, astfel incat sa facem fata cat mai bine noilor provocari, precum si volumului marit de munca.

Serviciile noi pe care dorim sa le introducem se adreseaza celor care apreciaza in mod deosebit lucrurile fine si care stiu ca florile au un limbaj unic ce trebuie tradus cu mare grija pentru un rezultat de exceptie. Dorinta noastra este sa transpunem mesajul fiecarui client, viziunea si stilul personal, prin intermediul celor mai frumoase si potrivite flori.

image10-moood-an-nou