Propunerea pentru dansul mirilor de azi nu e o melodie aparuta de curand. Nici vorba! David Todoran de la David & The Six Martini Band ne spune ce si cum:

 

“Nothing’s gonna change my love for you”, in interpretarea Glenn Mederios, a aparut in decada anilor ’80 si pentru a fi mai precisi este o piesa care se bucura de o apreciere din partea publicului amator de muzica buna de 25 de ani incoace, fiind lansata in 1988.

Ca si piesa pentru Dansul Mirilor noi o propunem din doua motive: unul este acela care acopera latura melomana a celor care o asculta iar cel de-al doilea pentru ca satisface si latura noastra profesionala. In alte cuvinte, noua ne face placere sa cantam “Nothing’s gonna change my love for you” deoarece ne ofera posibilitatea de a ne folosi de la bun inceput de toata paleta orchestrationala a trupei noastre. Piesa debuteaza cu solo-ul diafan de trompeta iar dupa cateva momente solistul preia cu vocea prima strofa, in care se regasesc versuri declarative de dragoste. Refrenul este expus in formula instrumental completa iar chitaristul isi face simtita prezenta cu un solo care completeaza linia melodica a vocii solistului. Pe parcursul piesei, violonistul trupei “David & The Six Martini Band” isi poarta vioara inspre sonoritati inaltatoare aducand astfel un aport muzical desavarsit.

Asadar, avem de a face cu o piesa expresiva care incanta atat muzical cat si textual, fiind optiunea perfecta pentru cei care o aleg din perspectiva primului dans cat si pentru cei care o asculta sau, deopotriva, pentru cei care o canta.