V-ati gandit vreodata ca invitatiile voastre de nunta ar putea fi unele…caligrafice? Adica scrise in totalitate de mana? Iata care este esenta acestor invitatii caligrafice, prezentata de Livrez Dragoste, un furnizor inedit de caligrafie si sentimente: 

A scrie si a trimite o scrisoare este probabil unul dintre cele mai creative acte personale. Mai mult, e o forma de expunere, cu toate vulnerabilitatile, ceea ce ne face umani, in final.

Scrisul de mana deschide fereastra sufletului cum comunicarea digitala nu o sa poate face vreodata.

scrisoare in plic

De asemenea, e de mentionat faptul ca e cea mai eleganta maniera de comunicare, cu focus pe detalii, autenticitate si prospetime.

Ce ar fi o nunta fara invitati? O cina romantica intre cei doi care si-au unit destinele. Merita sa investim in emotii si intr-o relatie mult mai personala cu oamenii pe care ii dorim prezenti la marele eveniment. Desigur, mirii sunt pilonii petrecerii, dar si invitatii merita putin rasfat si atentie, in faza pregatitoare a nuntii.

papirus si eprubete

In functie de tematica, creativitate si personalitatea cuplului, se va alege cea mai reprezentativa invitatie de nunta. E ca si cartea de vizita a unui antreprenor sau om de afaceri. E primul contact cu ceea ce are sa se intample, primul anunt, care trebuie sa starneasca curiozitate, entuziasm si bucurie.

Iata care sunt etapele de parcurs:

  • Se alege textul, cu date concrete, imbracat in detalii personale, in functie de relatia cu invitatul
  • Se opteaza forma: in plic cu sigiliu, eprubeta, papirus, puzzle sau in sticla
  • Se adauga detalii decorative, in ton cu tematica
  • Se alege culoarea cernelii
  • Se alegea culoarea cerii de sigiliu

invitatie papirus

  • Se personalizeaza sigiliul cu initialele mirilor
  • Se livreaza (fie personal, fie printr-un curierat special, cu rol de surpriza si de a le permite sa fie surprinsi in elementul lor)
  • Se asteapta cu rabdare reactia destinatarilor

O invitatie de nunta este grija voastra fata de oamenii dragi voua. Incercati sa le trimiteti o amintire care va dainui in timp, cu rol de a imortaliza cel mai asteptat moment. Va fi cu siguranta un gest mai mult decat apreciat.

Cu drag,
Loredana & Cristina
www.LivrezDragoste.ro

***

Nu caligrafic, dar cat de curand postam si noi, pe pagina noastra de Facebook, un anunt despre data lansarii noul numar al revistei WEDMAG – BEST OF WEDDINGS 2015 – Catalogul celor mai reusite nunti din Romania! Stai pe-aproape! Pana atunci, poti vedea editia anterioara aici.