Lucruri pe care nu le știai!

Invitația este ca prima piesă dintr-un puzzle cu care interacționează invitații și, cu certitudine, ea setează tonul nunții, construind așteptările noastre de la acest eveniment. Data este stabilită, locația aleasă, ai decis candy-bar-ul, acum mai rămâne doar să dai sfoară-n țară!

Ce sunt invitațiile online?

Un eveniment, precum nunta sau botezul, are o anumită eleganță și importanță deosebită în viața oricui.

Acum câțiva ani, invitațiile online, la o nuntă sau la un botez, ar fi putut fi considerate prea excentrice, sau chiar ieșite din comun. Acum, ele sunt tot mai căutate și arată din ce în ce mai stylish, mulțumită unor web-designeri talentați, care își dau tot interesul să creeze cele mai frumoase și versatile modele, complet customizabile.
Aceștia și-au propus să schimbe lumea invitațiilor, salvând niște copaci și făcând tot procesul de creare și transmitere mult mai distractiv, social și fără stres.

În plus, trăim în era tehnologiei şi a vitezei. De ce să nu ne adaptăm şi noi?

Să ne gândim la toate scenariile…

Ajungi în punctul în care începi să faci research pe Internet, căutând cei mai talentați furnizori de invitații și cele mai frumoase modele. Ne gândim că nu-ți dorești să umbli toată țara-n lung și-n lat, pentru a înmâna invitația tuturor prietenilor voștri, așa-i?

Dacă nu ştiai deja, invitaţiile digitale te scutesc de multe. De drumuri, de stresul confirmărilor şi de telefoane inutile, privind eventualele modificări.
Cu doar câteva click-uri, îți personalizezi invitația așa cum dorești, iar “Cât ai zice pește”, toți cunoscuții vor afla de evenimentul vostru, și asta doar cu un singur share.

Noroc că niște oameni s-au gândit să îmbine utilul cu plăcutul și să realizeze invitațiile online, pentru orice tip de eveniment: nuntă, botez, aniversări, iar preţul avantajos te ajută să salvezi nişte economii pentru viitoarele călătorii. Oricare ar fi alegerea, important e să vă facă pe voi fericiţi şi să aveţi parte de o experienţă de cumpărare și livrare cât mai uşoară.

Dar cum te siguri că toată lumea va fi la fel de încântată ca voi? Dacă mai ai îndoieli, citește mai jos câteva motive, care te vor convinge că invitațiile online sunt cea mai bună variantă pentru voi!

1. Sunt ieftine

Dacă bugetul este limitat, acest punct îți va capta interesul; aici îți va fi cel mai ușor să reduci costurile evenimentului, fără să faci rabat la restul detaliilor ce fac un eveniment reușit.

2. Timp, timp, timp

Dacă îți organizezi singur nunta sau botezul, cu siguranță, nu ți-ar ajunge tot timpul din lume, pentru a pune la punct toate detaliile. Cu invitațiile online, salvezi timp și economisești efort – de la căutarea furnizorului, alegerea designului și a hârtiei, până la predarea personală și contactarea invitaților pentru confirmări.
Iată cum ne rămâne mai mult timp pentru degustări de vin!

3. RSVP instant

Pentru invitați, răspunsul e la un click distanță, pe orice dispozitiv, fie că este la birou, în metrou sau în vacanță, iar pentru gazdele evenimentului, ce poate fi mai ușor decât să afle în timp real cine vine și cine nu, fără o mie de telefoane?

4. Update-uri live

Dacă se schimbă ceva neprevăzut, poți schimba invitația imediat, fără vizite la tipografie și la poștă, iar invitații o pot vedea la fel de repede.

5. Extra-beneficiile Internetului

Știi sigur dacă invitațiile au fost vizualizate și de câte ori. Cu toate datele colectate de la invitați, poți să-ți planifici evenimentul și să accesezi informațiile oricând și oriunde ai nevoie, fără alte complicații.

6. Designul modern, dar complex

Sunt frumoase, optimizate și foarte intuitive, atât pentru sărbătoriți, cât și pentru invitați.

Invitațiile online îți permit să fii creativ, să le personalizezi, să faci tot ce îți dorești cu designul preferat, până la aspectul final dorit, cel care te va conduce spre atmosfera specifică evenimentului.

Și asta nu e tot! Modelele sunt creative, fonturile sunt plăcute, iar designul este sofisticat și adaptabil pe orice dispozitiv și oricărui tip de eveniment.

Iată doar câteva detalii de design de la InviteMe.ro, ca să te convingi că nu te-ai gândit la tot:

 • Gifs & poze cu voi
  Rama din jurul fotografiei mirilor se mișcă și totul are un aer romantic. Poți face o sedință foto specială pentru a folosi pozele voastre în design.

 • AMR X zile
  Opțiunea de countdown se dovedește utilă, chiar și celor mai dezorganizați dintre prieteni.

 • Harta și direcții precise prin Google Maps. Trebuie să recunoști că ai auzit măcar o dată cum mirele dă indicații la telefon sau cum mireasa se plânge că un invitat a ajuns la biserica greșită. Nu vrei să fii ca ei…

 • Detalii la care nu te-ai gândit: meniu, transport, cazare, alergii – ți le scriu ei aici și le pot modifica oricând, iar tu le vezi în timp real.

 • Botez, nuntă, 2 în 1, aniversări
  Poți crea invitații pentru orice tip de eveniment, într-un design perfect, la îndemână și la un click distanță.

Invitațiile online aduc invitațiile de nuntă, botez și aniversări în secolul 21 și te ajută să economisești o bună bucată din buget.

Ca să te convingi, poți accesa InviteMe.ro, singura platformă din România care oferă invitații online pe loc, cu numai câteva click-uri și fără bătăi de cap :).

Voi ce părere aveți?