Vesti minunate pentru cele care nu si-au gasit inca rochia de mireasa, pe care trebuie neaparat sa vi le impartasim!

Cu ocazia targului Ghidul Miresei, din perioada 23-25 mai, Divine Atelier va ofera o reducere de 300 RON la superbele rochii de mireasa din colectia Poetica 2014.
Pentru a obtine aceasta reducere, trebuie doar sa urmati trei pasi simpli:

– sa veniti la standul Divine Atelier, de la Targul Ghidul miresei – Romexpo pavilionul central – stand A01;
– sa prezentati cele patru vouchere, in valoare de 50 RON fiecare, oferite de organizatori in momentul achizitiei biletului de intrare la targ
– sa stabiliti o programare pe site-ul www.divine.ro. Click aici pentru programare. In acest moment, primiti o reducere suplimentara de 100 RON.
Divine Atelier ofera acest pachet de reducere pentru rochiile din Colectia Poetica 2014 viitoarelor mirese care se regasesc in atmosfera romantica a acestei colectii.

image1-divine-ghidul-miresei

Colectia de rochii de mireasa Poetica 2014 a Atelierului Divine este inspirata de campurile de lavanda, de romantismul nemuritor al Toscanei, creand imagini picturale pe fundalul carora se profileaza personaje ingenue, de o feminitate pura.

Invaluite in cele mai fine si rafinate dantele, plutind aproape eteric in voaluri de mousseline si suprapuneri de tulle de matase, accesorizate spectaculos, personajele colectiei sunt simboluri estetice ale romantismului – de aici si titlul colectiei.

image2-divine-ghidul-miresei

Asadar, daca esti dornica sa incerci rochiile Divine la preturi si mai divine, designerul Luminita Cosleacara te asteapta la ultimul targ de nunti al sezonului.

Targul Ghidul Miresei va avea loc in Bucuresti, la Romexpo, in perioada 23-25 mai.

image3-divine-ghidul-miresei

Credit foto: Bogdan Mocanu