Daca iti doresti un design personalizat pentru intregul eveniment, styling in ziua evenimentului sau inchirierea unor obiecte de decor pentru nunta, Rent-Me Pretty te poate ajuta cu oricare din aceste servicii astfel incat locatia de nunta sa te incante pe tine si pe invitati! In cele ce urmeaza, poti citi despre fiecare categorie de servicii si te poti insipira din designul ales de alti miri pentru nunta lor.

Ce presupune mai exact serviciul de personal styling sau design personalizat in cadrul nuntii?

Prin personal styling Rent-Me Pretty are grija ca evenimentul sa fie “imbracat” in acelasi stil, aceeasi nuanta si sa aiba aceeasi amprenta care s-a stabilit de la inceput cu mirii. E important ca acel stil sa se regaseasca in toate aspectele stabilite impreuna pe parcursul pregatirii evenimentului.

Aceasta inseamna ca plecand de la invitatii, traducem prin decor trasatura aleasa de miri, atat in ceea ce priveste aranjamentele florale, decorul prezidiului, decorul spatiului exterior, cat si al coltului foto si al mesei cu dulciuri, precum si al altor locatii pe care le consideram importante de decorat.

colaj 1- rent -me pretty - design

Pentru aceasta procedura, se achizitioneaza si se pregatesc, in nuanta preferata, materiale textile, diverse obiecte decorative si alte accesorii care pot scoate in evidenta particularitatea evenimentului. Printre acestea se pot personaliza diferite rame, cutii, sticlute si alte elemente decorative. Tot personalizat recomandam sa fie si designul de meniuri, numere de masa, lista cu asezarea la mese, etichete pentru prajituri si alte imprimate.

Cui se adreseaza serviciul de design personalizat? Doar mirilor care au o tematica anume?

Serviciul de design personalizat este in egala masura dedicat tuturor cuplurilor de miri, nu doar celor care au deja prestabilita o anumita tematica si stiu foarte bine cum vor sa arate evenimentul din acest punct de vedere. Putem construi impreuna cu mirii un concept, pe care sa il dezvoltam astfel incat sa fie pe placul lor si sa ii reprezinte.

colaj 2 - rent -me pretty - design

Acei miri care spun ca nu au o tema preferata, ca nu au preferinte de cum sa arate aranjamentele florale, au totusi niste preferinte ce tin de stilul personal, doar ca nu le constientizeaza in acel moment ca fiind trasaturi ce in final vor determina felul in care va arata evenimentul lor. E prea putin probabil sa nu ai un stil personal care sa se reflecte direct sau indirect in alegerile facute. Trebuie doar sa gasesti acel designer de eveniment care sa iti inteleaga dorintele si sa le poata transforma intr-un decor minunat.

colaj 3 - rent -me pretty - design

Care sunt avantajele designului personalizat in cadrul nuntii?

In primul rand, faptul ca exista un sincron intre toate elementele de decor. De la asortarea decoratiunilor de pe mesele invitatilor cu cele de la prezidiu, pana la servetele atent impaturite si asezate pe farfuriile invitatilor alaturi de un mesaj de intampinare sau de un fir de floare, toate aceste elemente puse impreuna, nu doar ca schimba considerabil imaginea evenimentului, dar face si mult mai usoara alegerea de catre miri a invitatiilor, a tortul, sau a unui aranjament floral din cele propuse, de exemplu. Cand exista un fir rosu personalizat, intotdeauna se va simplifica procesul de decizie.

Scopul principal al personalizarii este ca mirii sa aiba un eveniment deosebit din punct de vedere estetic. Un eveniment care sa fie pe gustul lor. Nu pe gustul furnizorului de flori, decoratiuni, dulciuri etc.

Apoi, o nunta personalizata va fi cu siguranta retinuta si de invitati, nu doar de miri. Mai mult, detaliile vor fi remarcate de viitorii miri, atat de cei prezenti la nunta (care vor fi mult mai atenti la decor si la desfasurarea nuntii), cat si de altii, in fotografiile publice de la nunta. Astfel ca acea nunta cu design personalizat devine o sursa de inspiratie, poate chiar un trend-setter.

colaj 4 - rent -me pretty - design

Exista si dezavantaje in alegerea unui design personalizat de nunta?

Cel mai mare dezavantaj pe care noi, ca si furnizori il resimtim este faptul ca nu putem sa le aratam mirilor de la inceput cum va arata cu exactitate decorul final pentru evenimentul lor. Pot vedea o parte din elementele de decor existente, le putem arata poze de inspiratie si le putem creiona o imagine de ansamblu, insa de fapt, in tot acest proces, cel mai important aspect este increderea pe care mirii trebuie sa ne-o acorde pana la final. Si aceasta incredere trebuie sa aiba doua puncte de reper: pe de-o parte, pot sa-si formeze o imagine din proiectele noastre anterioare, pe de alta parte un rol important in formarea increderii cred ca o are chimia si conexiunea care se stabileste la prima intalnire (si nu numai), in care pot intr-o oarecare masura sa vada cu ce fel de persoana au de-a face.

Daca aceste doua criterii sunt indeplinite, si daca si pe parcursul colaborarii, mirii vad seriozitate, dedicare si pasiune din partea noastra ca furnizor (aceste sunt cele trei caracteristice definesc Rent-Me Pretty), atunci ar trebui sa stea linistiti pana la finalul procesului de creatie.

De aceea, nici nu se poate stabili la prima intalnire un cost final al acestor servicii. Multi clienti doresc sa stie de la telefon chiar cat costa X si cat costa Y, insa initial se poate face doar o estimare aproximativa a tuturor elementelor, dupa ce are loc o prima intalnire, desigur. Ne ajuta foarte mult sa avem prestabilit un buget maxim pentru decorul de nunta. Asta si pentru a nu le propune mirilor elemente care sa le depaseasca din start bugetul alocat.

Daca mirii au un buget in minte si au incredere in profesionistul care le va decora evenimentul, va iesi cu certitudine un rezultat dorit de ambele parti.

colaj 5 - rent -me pretty - design

Un eveniment personalizat inseamna automat un buget mai mare alocat decorului?

Nu neaparat. Desi poate parea la prima vedere ca o personalizare a evenimentului inseamna costuri mult mai mari decat un eveniment nepersonalizat. Multe din elementele de decor (fete de masa, servete, vaze, flori etc.) se inchiriaza/cumpara oricum, fie ele personalizate sau nepersonalizate. Asadar, daca tot sunt pe lista, de ce sa nu fie niste servicii si produse personalizate pe gustul mirilor, care sa se completeze intr-un mod armonios?

colaj 6 - rent -me pretty - design

Cu cat timp inainte trebuie mirii sa contracteze mirii serviciile de design personalizat?

As spune ca ideal ar fi cu aproximativ 6 luni inainte sau dupa ce s-a stabilit restaurantul. Desigur, am lucrat si cu termene mai stranse, insa de preferat ar fi cat mai din timp. Asta pentru ca procesul de design personalizat este un proces de creatie, care necesita timp pentru cercetare, achizitii si realizare de elemente de decor. Plus ca, fiind multe categorii care trebuie stabilite in materie de design, e nevoie de timp pentru alcatuirea de variante, mostre, propuneri, care mai apoi vor fi discutate si definitivate.

colaj 7 - rent -me pretty - design

colaj 8 - rent -me pretty - design

Ce solutii oferiti pentru mirii care nu opteaza totusi pentru un serviciu de decor personalizat al nuntii, insa vor sa lucreze cu Rent-Me Pretty?

Pentru mirii care vor sa aloce fie un buget mai redus decorului de nunta, fie si-au creat singuri conceptul evenimentului, fie ne-au descoperit prea tarziu si nu mai este timp pentru personalizare, am creat o oferta cu un pret fix, care presupune punerea la dispozitia clientilor a intregii recuzite existente Rent-Me Pretty, pe care acestia o inchiriaza la un pret prestabilit, si din care isi pot alege fara limita numarul de decoratiuni de care au nevoie pentru evenimentul lor. Si in acest caz asiguram si partea de transport si styling daca este nevoie.

colaj 9 - rent -me pretty - design

In concluzie, fie ca se apeleaza la un design personalizat pana in cel mai mic detaliu, sau se aleg cateva elemente de decor din recuzita Rent-Me Pretty, cel mai important este ca decorul sa reprezinte cuplul si sa se potriveasca cu locatia aleasa pentru minunatul eveniment.

colaj 10 - rent -me pretty - design

 

***

Citeste Best of Weddings 2016 – Catalogul nuntilor reusite din Romania

***

revista nunta online