Tu cum iti anunti apropiatii ca urmeaza sa te casatoresti? Noi iti propunem sa o faci prin intermediul unui Save the Date online. Si iti si spunem ca te poate ajuta Carmen de la Bows and Pies in aceasta privinta. Vezi cum:

De la inceputul proiectului Bows and Pies am dorit sa avem o abordare directa, simpla si foarte pe gustul tau. Am avut grija sa aflam nevoile tale, asa ca am vrut sa-ti oferim produsele si serviciile noastre cat mai “la vedere” si cat mai facil de accesat. Asa se intampla si cu Save the Date-urile online. De ceva vreme a inceput sa se apeleze, si la noi in tara, la metode online pentru a-i anunta pe cei apropiati ca urmeaza nunta. Sau botezul. Sau orice eveniment important de sarbatorit.

Astfel ca iti sugeram un Save the Date online pentru ca se poate trimite imediat, pana sa decizi tematica nuntii si sa alegi un model de invitatie pe gustul tau si incadrat in conceptul de nunta. Invitatia este “cartea de vizita” a nuntii, astfel ca nu trebuie sa-ti faci griji in caz ca Save the Date-ul va fi in alt ton. Scopul acestuia este exclusiv sa dea de veste ca va avea loc marele vostru eveniment.

image-modele-save-the-date-online-bows-and-pies

Pe site-ul Bows and Pies gasesti cateva modele foarte dragute pentru un Save the Date online. Nu trebuie decat sa alegi unul si apoi sa trimiti informatiile legate de data evenimentului si persoanele implicate. Costul de 30 lei presupune modificarea informatiilor de pe Save the Date-ul pe care l-ai ales ca si model, cu textul trimis de catre tine. Dupa aceea, vei primi designul personalizat sub forma unei poze, pe care o poti trimite prin e-mail sau prin retelele de socializare, catre persoanele dragi.

Actualizarea informatiilor dureaza o zi din momentul in care se primeste textul si se indica modelul preferat. Deocamdata nu ai posibilitatea sa alegi si un design personalizat ca elemente si culori, ci doar sa alegi unul dintre modelele ce le gasesti aici. Desigur, daca vrei sa-l trimiti si prin posta sau sa-l inmanezi personal, poti solicita si varianta print a Save the Date-ului. Daca iti place mult de tot modelul ales si vrei mergi in acea directie cu concepul de nunta, poti comanda apoi si etichete pentru candy bar sau alte imprimate care sa contina elemente de design din Save the Date.

Si daca tot am amintit de candy bar, Bows and Pies te pot ajuta nu doar cu etichete pentru acesta, ci si cu alte idei pentru a avea un candy bar personalizat si apreciat de invitati. Poti citi despre acestea intr-un articol anterior, pe blogul WEDMAG, aici. Iti dorim lectura placuta!

***

Si daca tot vorbim despre date, trebuie sa stii ca imediat postam si noi, pe pagina noastra de Facebook, un anunt despre data lansarii noul numar al revistei WEDMAG – BEST OF WEDDINGS 2015 – Catalogul celor mai reusite nunti din Romania! Stai pe-aproape! Pana atunci, poti vedea editia anterioara aici.