Candy bar-ul inlocuieste cu succes, de o buna bucata de vreme, fantana de ciocolata si fructele sculptate, fiind un loc ce atrage pe langa el multi invitati, care au ca scop socializarea, nu acumularea de calorii in mod voit, evident. Pentru ca invitatii sa nu poarte doar discutii despre vreme pe langa dulciurile expuse pe candy bar, cei de la Bows and Pies s-au gandit sa propuna mirilor si furnizorilor de candy bar-uri o gama larga de accesorii, aleasa conform coloristicii sau tematicii nuntii, astfel incat intreaga prezentare a dulciurilor sa fie un subiect de discutie chiar si dupa nunta.

Primele care au fost prezente in stocul Bows and Pies ca si accesorii pentru candybar, au fost formele pentru cupcakes. Intrucat minunatele cupcakes sunt foarte populare in randul dulciurilor, mai ales pentru ca pot fi decorate in tematica nuntii, noi credem ca ar arata frumos “imbracate” cu niste “hainute” potrivite lor. De la inceput am avut o gama larga de culori si design, tocmai pentru a acoperi o arie larga de preferinte. Sunt extrem de usor de utilizat, doar se pun cupcakes in ele si voila!

image1-personalizare-candy-bar-bows-and-pies

Atat pentru cupcakes, cat si pentru majoritatea dulciurilor de pe masa de candybar, ne-am gandit la props cu mesaje haioase, in culori diverse, care pot fi infipte in dulciuri. “Take one” sau “Delicious” nu fac altceva decat sa te imbie sa incerci cat mai multe dulciuri, nu-i asa?

image2-personalizare-candy-bar-bows-and-pies

O alta categorie de accesorii pentru candybar pe care v-o recomandam cu drag este aceea a paielor de hartie. Dupa ceva dulce, ar merge bine un suc sau o limonada, asa ca aceste paie fac echipa buna cu paharele noastre de hartie. In caz ca aveti un numar mare de invitati si vreti sa luati mai multe astfel de pahare ca accesorii, va recomandam sa nu fie expuse chiar toate, pentru a nu aglomera candy bar-ul.

image3-personalizare-candy-bar-bows-and-pies

V-am facut pofta de o limonada? Ei, fiti siguri ca fiind expusa in dispenserele pentru bauturi racoritoare sau limonada, aceeasi pofta o vor simti si invitatii! Asa ca aveti grija ca pe parcursul evenimentului sa fie reumplute dispenserele de catre personalul restaurantului, barmani sau furnizorii de candy bar.

image4-personalizare-candy-bar-bows-and-pies

Daca vreti sa oferiti cadouri dulci de la candybar sau daca vreti sa fie si ambalajul marturiilor asortat cu nunta, pungile de hartie ce le gasiti pe site-ul Bows and Pies reprezinta o alegere minunata! Avantajul acestor produse este ca pot fi achizitionate/inchiriate direct de catre voi, dragi miri, fara a implica costuri in plus fata de preturile afisate pe site. Adica se pot comanda online, livrarea facandu-se prin curier, in cel mai scurt timp posibil.

Suntem curiosi sa aflam care sunt accesoriile voastre preferate de la Bows and Pies asa ca asteptam sa ne lasati cat mai multe mesaje!

***

Citeste Best of Weddings 2015 – Catalogul nuntilor reusite din Romania

***