In functie de rochie, dar si de personalitate, puteti opta pentru bijuterii din metale pretioase, perle ori bijuterii handmade. Daca sunt alese potrivit, bijuteriile intregesc si accentueaza rochia de mireasa.

Bijuteriile Made by Anna sunt accesorii handmade precum coliere simple sau masive, cercei delicati, bratari fine, create special pentru a da un aspect unic si deosebit tinutei de nunta.

Pentru confectionarea unei bijuterii handmade, intai se discuta detalii despre nuantele si materialele preferate de mireasa, despre culoarea si modelul rochiei si despre tema nuntii.

Materialele cu care Anamaria Hadean Stir lucreaza sunt pietre naturale, perle de sticla, perle de cultura, cristale fatetate, cristale in montura, margele de nisip, aplicatii metalice cu cristale, dantela, tul, panglici satinate, voal si altele.

Realizarea unei comenzi dureaza in jur de 3 zile, dar comanda se face, de obicei, cu mult inainte de termenul stabilit pentru eveniment, dupa ce s-a achizitionat rochia de mireasa.

Pentru o rochie simpla ca model si material se poate opta pentru bijuterii mai incarcate (pentru miresele nonconformiste) sau la fel de simple ca rochia, pe aceeasi linie. In schimb, pentru un decolteu complicat si accesorizat bogat trebuie ales un colier foarte simplu sau poate chiar sa fie exclus, punandu-se accent pe cercei, bratara si inel.

Importanta in alegerea bijuteriilor este si coafura. Pentru o coafura simpla, cu parul prins in coc,  se potrivesc cercei mici, finuti. Pentru parul lung, lasat liber se potrivesc cercei lungi, eventual mai incarcati sau tip candelabru.

Cele mai multe bijuterii “Made by Anna” sunt unicat, dar unele modele se pot reproduce. In general, miresele isi doresc ceva unic sau cel mult, asemanator. Poate aceleasi materiale, dar cu model diferit sau acelasi model, dar materiale diferite.

Si daca ne indreptam atentia spre domnisoarele de onoare, nase, mame, invitate, “Made by Anna” ofera si bijuterii care se potrivesc acestora. La fel, create in functie de rochie, de model, de culoare, de material, de tematica nuntii.

Tu ce bijuterii vei alege pentru accesorizarea rochiei de mireasa?