Accesoriile sunt esentiale pentru a omogeniza aspectul domnisoarelor de onoare si a cavalerilor de onoare, mai ales daca nu se aleg tinute identice pentru acestia.

Anielle Designs propune accesorizarea domnisoarelor de onoare si a cavalerilor cu produse confectionate handmade precum flori din materiale, papioane, bentite de par si altele.

Asadar, pentru domnisoarele de onoare se pot alege bentite de par frumos decorate, ce vor pune in valoare coafurile si vor completa tinutele fetelor.

Daca aveti printre domnisoarele de onoare si fetite, un accesoriu potrivit pentru acestea sunt agrafele de par cu flori din materiale, asortate cu bentitele de par ale domnisoarelor de onoare.

Cel mai practic si elegant accesoriu pentru cavalerii de onoare este papionul. Aniela va propune papioane deosebite, asortate cu decorul nuntii si cu accesoriile domnisoarelor de onoare. Tinuta cavalerilor se poate completa cu o cocarda realizata tot handmade, in ton cu papionul.

Si baietelului care poarte pernita de verighete i se potriveste un papion similar cavalerilor de onoare, realizat pe masura si asortat chiar si cu pernita de verighete.

Anielle Designs, pe langa aceste accesorii pentru domnisoarele si cavalerii de onoare (bentite, pa pioane), realizeaza si marturii, pernute pentru verighete, clutch-uri pentru domnisoarele de onoare, cocarde sau alte obiecte de decor pentru nunta.

De asemenea, Aniela Ciuca va lansa doua noi colectii sub numele “Handmade Bridal Bouquets” si “Haute Couture-Bridal Head Pieces“, la sfarsitul acestui an.