De la an la an rochiile de mireasa se transforma nu atat prin modele cat prin materialele utilizate si accesoriile ce le fac sa iasa din tipare, sa fie unice, precum fiecare mireasa este unica in felul ei. Anul 2014 este deja intampinat cu noi si noi colectii de rochii de mireasa si designerii intra in una din cele mai frumoase competitii din domeniul nuntilor: crearea rochiei perfecte pentru o mireasa de exceptie. Juriul este foarte subiectiv si decide cu sufletul deoarece este format dintr-o pereche de ochi emotionati ai unei mirese ce se pregateste de o zi in care va fi in centrul atentiei – ea si rochia ei.

image1-divine-poetica

Astazi avem placerea sa va prezentam pe blog cea mai noua colectie semnata Divine Atelier si propusa de catre designerul Luminita Cosleacara mireselor anului 2014.

image2-divine-poetica

Intitulata sugestiv Poetica, aceasta fermecatoare colectie este realizata in inconfundabilul stil romantic, stil care a devenit amprenta Divine Atelier.

image3-divine-poetica

Inspirata de campurile de lavanda, de romantismul nemuritor al Toscanei, colectia Poetica creeaza atmosfera unei povesti de iubire cu personaje ingenue, de o feminitate pura. Povestea si-o poate inchipui fiecare mireasa doar inchizand ochii si visandu-se in bratele alesului invaluita in cele mai fine si rafinate dantele ori plutind aproape eteric in voaluri fluide de mousseline si suprapuneri de tulle.

image4-divine-poetica

Proband rochiile Divine Atelier din colectia Poetica 2014 vei putea alege stilul care corespunde proiectiei tale imaginare despre rochia de mireasa si incadrarea ei in peisajul nuntii romantice.

image5-divine-poetica

Credit foto: Bogdan Mocanu