Fiecare detaliu din tinuta miresei este foarte important, iar dupa rochia de mireasa, atentia este concentrata asupra fetei miresei. Pentru aceasta, coafura si machiajul sunt atent studiate si verificate prin probele anterioare nuntii pentru a fi in ton cu fizionomia. In plus, un aport mare pentru accentuarea trasaturilor frumoase ale fetei miresei il vor avea si accesoriile: cerceii, colierul, pandantivul sau accesoriile de par. Acestea din urma sunt legate de nevoia personalizarii rochiilor simple cu accente spectaculoase. Estudio Espana Romania va recomanda cateva voaluri si voalete ce merg mana in mana cu rochiile deosebit create de designeri spanioli de renume, precum Jesus Peiro, Raimond Bundo, Miquel Suay, Victorio y Lucchino și Inmaculada Garcia.

image1-estudio-espana-voal

O regula importanta pentru asortatea accesoriului de par cu piesa fundamentala a tinutei miresei este aceea ca voalurile tivite cu dantela se potrivesc cel mai bine la rochiile din dantela. In acest caz este necesar ca dantelele sa fie identice sau foarte apropiate ca si model si de aceeasi calitate cu rochia.

Tipul rochiei este iarasi un bun indicator pentru alegerea voalului. De exemplu, pentru rochia de tip sirena se potriveste perfect un voal cu bordura de dantela care sa fie prins in stil pirat. Asa veti avea parte de un accesoriu clasic precum este voalul, insa cu o tenta de modernism si nonconformism datorita modalitatii de prindere.

image4-estudio-espana-voal

Se va mai tine cont si de croiul rochiei si anume, unde avem parte de un spate gol al rochiei sau de un decolteu mai adanc, prezenta voalului este necesara pentru a pastra o latura misterioasa in timpul ritualului religios.

image2-estudio-espana-voal

image3-estudio-espana-voal

image5-estudio-espana-voal
Pentru miresele indraznete, Estudio Espana recomanda voaletele, care impresioneaza prin dramatism si prin caracterul avangardist. Atunci cand porti o voaleta trebuie sa simti ca ti se potriveste acel stil, ca e in ton cu personalitatea ta.

image1-estudio-espana-voaleta

image2-estudio-espana-voaleta

image3-estudio-espana-voaleta

image4-estudio-espana-voaleta
Mai multe modele de voaluri, dar si de alte accesorii de par precum agrafe cu cristale ori perle va asteapta la sediul Estudio Espana Romania.