Culoarea Greenery ramane in tendinte, apare in buchetele domnisoarelor de onoare care vor avea in continuare soiuri de verdeata si frunze diferite care dau un aspect natural si ne trimit cu gandul la verdele proaspat al naturii, la vegetatia tipica padurii. Folosim dantela sau macrame-ul anilor 1970 care completeaza frumos creatiile florale pentru nuntile Boho – in voga si in 2018. Buchetul din flori naturale in cazul domnisoarei de onoare nu se ridica la costuri mari deoarece este mic in dimensiuni si timpul de lucru este scurt. Costul ramane rezonabil si in cazul in se opteaza pentru flori din extrasezon sau flori de lux.

Buchetul-bijuterie promovat de Unicdesign si pentru care suntem renumiti nu doar la noi in tara, are costuri mai mari datorita faptului ca este integral hand-made, cu flori din ceramica si accesorii bine alese, iar timpul de realizare variaza intre 5 – 7 – 10 zile. Avantajul este ca acesta rezista mult in timp, chiar foarte multi ani iar culorile raman la fel de intense ca la inceput.

accesorii florale pentru domnisoarele de onoareaccesorii florale pentru domnisoarele de onoare

Un tip de buchet promovat de noi pentru domnisoarele de onoare este cel cu Sloganuri care are mesaje simpatice de genul: „Wifey – for lifey”, “Sister of the Bride”, “Team Bride”, la care se adauga calitatea hartiei pe care o folosim, calitatea printului pana si sfoara cerata care este asortata cromatic. Credem ca buchetul domnisoarei de onoare trebuie privit ca un cadou facut acesteia, care sa-i placa, sa o caracterizeze si pe care sa-l poarte mandra, cu atitudine.

Recomandam buchetul realizat dintr-o singura floare supradimensionata, tija ramanand lunga pentru un efect stylish. Proteea, Crizantema sau Bujorul sunt tipuri de flori care se preteaza bine acestui tip de buchet, apoi completam totul cu accesorii semipretioase asezate in miezul florii si pe lungimea coditei sporind astfel valoarea.

accesorii florale pentru domnisoarele de onoare

accesorii florale pentru domnisoarele de onoare

Buchetul Pomander realizat simetric si perfect rotund, recomandam sa fie mic in diametru 10-12 cm. Se poate purta pe incheietura mainii legat cu un sirag de perle sau o panglica organza asortata. De la el deriva buchetul – poseta care este o creatie florala spectaculoasa.

O varianta creativa si personalizata este bratara florala care, la fel ca si  coronita din flori este ajustabila si permite libertate de miscare domnisoarei de onoare.

accesorii florale pentru domnisoarele de onoare

Fie ca sunt realizate din flori naturale sau materiale neconventionale ne dorim ca buchetele domnisoarelor de onoare sa comunice un stil prin asocierea varietatilor florale, texturilor si culorilor, iar sub indrumarea unui designer florist pot iesi lucruri absolut minunate.

accesorii florale pentru domnisoarele de onoare

: De ce e important ca domnisoara de onoare sa poarte accesorii florale ?

Domnisoara de onoare are un rol important la nunta si anume, ea susține mireasa pe tot parcursul evenimentului astfel ca un accesoriu floral care sa o surprinda ar fi un cadou minunat din partea mirilor. In acest fel se face si o distincție intre domnisoara de onoare si celelalte domnisoare prezente la eveniment. Pentru un efect vizual de poveste în cadrul sedintei foto, totul va arata cu mult mai bine daca domnisoarele de onoare vor avea o tinuta frumoasa la care vor asorta cate un accesoriu floral.

: Cine alege accesoriile florale – mireasa ori domnisoara de onoare ?

Am observat de-a lungul timpului si din discutiile avute, ca mireasa face această alegere daca isi doreste ca totul sa se incadreze in tematica nuntii.

: De ce trebuie sa tina cont mireasa cand face aceste alegeri ?

Ar fi de dorit sa tina seama de preferintele cromatice si stilistice, dar sa cunoasca si florile preferate ale domnisoarei de onoare.

: Spre ce se tinde mai mult in 2018 pentru domnisoarele de onoare: coronite, corsaje sau buchete?

Tendintele sunt evident spre coronite sau evantaie cu flori, insa, in continuare cele mai comandate sunt buchetele si corsajele – desi ne incurajam clientii sa faca alegeri indraznete, sa fie deschisi noutatilor din domeniu si sa aiba incredere in floristul ales.

accesorii florale pentru domnisoarele de onoare

: Cu cat timp inainte de nunta se comanda accesoriile florale ?

Credem ca timpul variaza in functie de cat de bine sunt organizati mirii. Noi recomandam cu cel putin doua luni inainte de data evenimentului sa se stabileasca tot ce tine de designul floral. Astfel ramane suficient timp pentru detalii neprevazute sau unele materiale care nu se gasesc in stocurile furnizorilor si trebuie comandate din timp. Apoi mai sunt detalii ce tin de structura buchetului si care trebuie confectionate ad-hoc de designerii nostri deoarece nu se gasesc nicaieri.

: Trebuie asortat buchetul domnisoarei de onoare cu buchetul miresei ?

Avem mirese relaxate care ofera domnisoarei de onoare libertate de exprimare si asorteaza buchetul doar din punct de vedere cromatic. Alte mirese sunt riguroase si se ghideaza dupa criterii ce tin de marime, forma sau bugetul prestabilit.

accesorii florale pentru domnisoarele de onoare

Impartasim tuturor din experienta Unicdesign si suntem onorati si mandrii de fiecare dintre clientii pe care ii avem. Ii sustinem in oricare din deciziile luate, le suntem alaturi in cea mai frumoasa zi din viata lor si cred ca asta spune totul despre implicarea noastra.

Ramona & Adela – Designeri | Floristi | Artisti

accesorii florale pentru domnisoarele de onoare

*****

Gasiti mai multe detalii despre Unicdesign in pagina de prezentare din sectiunea “Alege furnizori”.