Verdele rezulta din interferentele cromatice ale culorilor galben si albastru, fiind situat intre ele. Astfel, este un mediator intre cald si rece, sus si jos. Invaluitor si linistitor, verdele este simbolul sperantei. Este o culoare utilizate in lupta impotriva stresului, ducand la destindere si echilibru. Vreti o nunta cu mai putin stres? Culoarea verde poate fi solutia.

Pentru decorul si accentele nuntii puteti alege nuante de verde cald – asociat cu ambitia si stabilitatea – ori nuante de verde rece – asociat cu vindecarea emotionala.

In materie de trenduri, Pantone, autoritatea globala in domeniul culorilor si a standardelor profesionale de culoare din industria modei, a anunțat PANTONE 17-5641 Emerald, o nuanta de verde plina de viata, radianta, luxurianta, ca fiind culoarea anului 2013.

Culoarea verde poate fi alaturata culoriilor: rosu, galben, portocaliu, albastru. De asemenea, se potriveste de minune cu non-culorile. Verdelui poate fi utilizat cu succes la o nunta cu tematica “eco”.

verde

Credit foto: Imagia, SeSiVede Fotografie, Cromatica, Adrian Lazau Photography, Vali Turean