Tendintele anului 2018

De-a lungul timpului evolutia tinutelor masculine pentru ceremonie a pastrat o anumita cursivitate, spre deosebire de trendurile feminine, dar hai sa vedem cum s-a ajuns la tendintele anului 2018. Anumite elemente de noutate intervin sezonal, aducand un suflu proaspat tonurilor de negru si fracurilor scortoase.

Observam cum in ultimii ani in planul evenimentelor deosebite din Romania barbatii au recapatat teren, ajungand aproape la fel de bine imbracati ca doamnele. Daca in urma cu 20 de ani costumul de ginere le servea domnilor si pentru botez si pentru evenimente la care erau invitati, astazi, sexul tare s-a ambitionat sa prinda din urma sexul frumos.

tendintele anului 2018

Bineinteles, toti consultantii vestimentari din lume si toate brandurile renumite nu pot compensa simtul estetic innascut al femeii, motiv pentru care alegerile neinspirate ale unor nuntasi ne surprind constant. 

Daca recent tendintele clasice au recapatat teren, vazand din ce in ce mai multe fracuri si redingote la nuntile cu tema interbelica sau clasica, tendintele anului 2018 ne aduc in prim-plan volume noi si cat mai multe detalii. Se anunta un an cu o explozie de culoare, in special dupa ce Institutul Pantone a declarat culoarea lui 2018 ca fiind o nuanta puternica de mov pe numele ei de Ultra Violet.

tendintele anului 2018

Tendinte in materie vestimentara pentru doamne si domni

In timp ce tinutele doamnelor vor deveni si mai provocatoare, cu accente aprofundate pe decolteuri si crapaturi ale rochiilor, plase si tull-uri transparente, tinutele domnilor vor aduce accente decorative: broderii pe piepti si maneci, aplicatii pe revere si insertii decorative.

Tendintele anului 2018 pe plan international duc spre un schimb de detalii intre cele doua sexe. Femeile preiau din ce in ce mai mult din garderoba barbateasca, aparand tot mai multe superstar-uri in sacouri decoltate si pantalon cu dunga chiar si la ceremonii sobre – asa numitul look Marlene Dietrich. 

Pe de alta parte, barbatii imprumuta elemente de simt artistic si rafinat. Domnii cu adevarat pedanti si atenti la imaginea lor isi vor actualiza garderoba cu piese ce denota rafinament si atentie la detalii.

tendintele anului 2018

Propunerile SARTO

Tinand cont ca stilul este personal si reprezentativ, nu recomandam urmarea cu strictete a notelor de trend, ci descoperirea unui mix personal care sa asigure atat succesul imaginii, cat si confortul fizic si mental.

Desigur, multi dintre noi se imbraca cu succes si fara efort cu piese vestimentare fast fashion si se vor imbraca si in tentintele anului 2018, insa daca nu va numarati printre norocosii care isi gasesc cu lejeritate tinute impecabile in mall, SARTO bespoke va vine in intampinare cu un serviciu complet de croitorie pe comanda si consiliere vestimentara.

tendintele anului 2018

SARTO bespoke s-a remarcat de-a lungul ultimilor sapte ani ca un brand destinat exclusiv barbatilor, ce la fiecare inceput de sezon de ceremonie vine in intampinarea mirilor cu propuneri noi, deosebite, indraznete.

Tendintele anului 2018 din perspectiva SARTO

Pentru 2018, SARTO bespoke propune integrarea unor design-uri noi in tinutele de ceremonie, cum sunt: detaliile pe reverul sal sau spit, satin de matase in contrast, elemente ca manseta de matase la sacou sau inchidere de tip brandenburg. Toate aceste detalii scot tinuta din rutina clasicului smoking disponibil in comert si intalnit la toate nuntile, asigurand deopotriva o imagine perfecta si o stare de confort mental.

tendintele anului 2018

Bineinteles, unicitatea tinutei este data de croiul unic obtinut doar printr-un costum bespoke, insa propunerile SARTO bespoke pentru mirii din 2018 aduc si mai multa distinctie tinutei. In anii precedenti, domnilor indrazneti le-am propus vipusca in relief, de 5 mm pe exteriorul pantalonilor, aducand un efect de alungire si distinctie in prim-plan. Anul acesta venim cu un nou tip de vipusca, pe care din ratiuni de protectie a design-ului o puteti analiza doar in showroom-ul SARTO bespoke.

tendintele anului 2018

Toti mirii curajosi care isi doresc ceva cu adevarat deosebit pot opta pentru unul dintre elementele de noutate propuse de SARTO bespoke in acest sezon, motiv pentru care sunteti asteptati sa descoperiti intreaga oferta de materiale si propuneri de design in showroom-ul din Bucuresti, unde veti fi intampinati cu o sedinta de consiliere si cu o demonstratie de croitorie.

Gasiti mai multe detalii despre Sarto Bespoke in pagina de prezentare din sectiunea “Alege furnizori”.

*****
In curand se lanseaza editia 2018 a revistei Best Of Weddings:revista best of weddings