WEDMAG Premium

Despre Monticello Events

Ca doua surori care se iubesc si care apreciaza frumosul, oamenii si detaliile care fac diferenta, am inceput impreuna aceasta activitate in anul 2011, entuziasmate si nerabdatoare sa cunoastem cupluri care se iubesc, pe care sa le indrumam si sa le ajutam in organizarea nuntii, evenimentul mult asteptat. Dorinta de a invata cat mai multe, de a cunoaste piata cat mai bine si de a evolua, ne-a determinat sa ne implicam si in organizarea altor tipuri de evenimente private si corporate. A fost un drum cu peripetii, momente memorabile, experiente unice, iar faptul ca ne-am avut una pe alta ne-a dat si mai multa forta de munca si motivatie. In continuare este un drum cu peripetii, iar noi suntem la fel de entuziasmate si nerabdatoare, dar cu mai multa experienta, atat de viata, cat si in lumea evenimentelor.

Am invatat ca dragostea si casatoria nu stau in cele mai scumpe flori sau in cea mai extravanganta locatie, ca iubirea nu are varsta, ca nunta este despre voi si nu exista reguli despre cum ar trebui sa fie sau cum ar trebui sa arate, ca optimismul nostru si rabdarea sunt niste atuuri foarte importante, ca trebuie sa fim pregatite pentru imprevizibil si sa avem un plan de back-up in cazul in care ploua :). And last but not least, am invatat ca un wedding planner bun chiar face diferenta.

Cum incepe colaborarea cu noi?

La o prima intalnire vom discuta toate pachetele si serviciile in detaliu, in urma careia va vom trimite o oferta personalizata in cazul in care nu va incadrati la nici unul din pachetele pre-definite. Dupa intalnire asteptam decizia voastra cu privire la oferta trimisa sau ce pachet va doriti din cele existente, dupa care va mai avea loc o intalnire, unde vom discuta in detaliu toate aspectele evenimentului si vom semna contractul.

Despre alegerea furnizorilor
De aici, noi ne putem apuca de treaba, voi puteti fi relaxati pentru ca in functie de conceptul sau tematica nuntii si bugetul vostru, vom solicita oferte de la furnizori si impreuna ii vom alege pe cei potriviti.
Ne ocupam inclusiv de toate programarile pentru intalnirile cu furnizorii (locatia, biserica, invitatii, aranjamente florale, décor, fotograf, videograf, band, rochie mireasa, costum mire etc la care vom participa impreuna cu voi, iar acolo unde veti considera ca nu este obligatorie prezenta voastra vom participa doar noi, urmand sa va comunicam toate informatiile si aspectele discutate.
Daca nu locuiti in Romania, dar doriti sa aveti nunta aici, nu este nicio problema, noi vom tine legatura pe mail, skype, telefon etc. Ne vom intalni noi cu furnizorii sa discutam toate detaliile sau organizam conferinte video Skype cu ei sau alcatuim un program organizat intr-una din vizitele voastre in tara pentru intalnirile cu furnizorii.
 

Tinem legatura cu furnizorii pe tot parcursul perioadei de organizare, daca intervin schimbari de orice fel, avem grija ca toti cei implicati sa fie informati in acest sens. Ne vom asigura ca toti vor stii ce au de facut pentru ca in ziua evenimentului totul sa decurga fara probleme.

Consultanta pe parcursul pregatirilor

Daca aveti nevoie de sfaturi sau simtiti nevoia sa ne intalnim sa discutam orice aspect, cu mare drag va stam la dispozitie si va ajutam cu orice aveti nevoie.

Buget si liste

Impreuna vom creiona bugetul astfel incat sa ne incadram cu tot ce tine de nunta, vom avea un to do list al nostru si vom face si pentru voi un to do list pentru a putea respecta deadlineurile si a stii exact ce avem de facut. De asemenea vom realiza desfasuratorul cu orele la care trebuie sa ajunga furnizorii si programul nuntii.

Va vom tine la curent cu stadiul pregatirilor, astfel incat voi sa nu aveti griji si sa va bucurati de timpul ramas pana la nunta.

Coordonarea in ziua nuntii

Noi vom ajunge in locatie in dimineata nuntii (daca este in Bucuresti sau Ilfov, daca este mai departe vom fi acolo cu o zi inainte) pentru a avea grija ca locatia si furnizorii sa livreze produsele si serviciile asa cum am discutat si sa ne asiguram ca totul decurge conform programului alcatuit. Astfel ca in momentul cand voi si invitatii veti ajunge in locatie, totul sa fie pus la punct si sa avem un inceput de petrecere perfect. Si petrecerea va continua la fel de frumos pentru ca noi vom fi acolo si vom avea grija de acest lucru.

Feedback-urile pe care le primim sunt foarte importante pentru noi. Sunt caramizi care cladesc increderea in noi, in munca noastra si care ne dau necesarul de energie pentru ca urmatorul eveniment sa fie cel putin la fel de frumos si de apreciat.

Speram ca v-a placut povestea noastra, asteptam sa ne impartasiti si povestea voastra!

Cu drag,

Fetele de la Monticello

Produse recomandate

Video

Testimoniale

"A fost cea mai frumoasă zi din viata noastra datorita vouă si cu siguranta cea mai bună alegere pe care am luat-o atunci cand am apelat la voi! Sunteti cele mai tari!!!?
Alexandra & Sandu
"Cat de pornit eram impotriva acestui gen de evenimente si am ramas numai cu amintiri frumoase, iar noua ne datoram doar prezenta, fiindca tot restul ati facut voi"
Ali & Andrei
"Vrem sa va mulțumim foarte mult pentru tot ajutorul cu pregătirile și din timpul nuntii, suntem foarte mulțumiți și bucuroși pentru felul în care a iesit și mai ales pentru modul vostru relaxat de a lucra. Noi ne-am simțit că și cum am organizat nunta cu niste prieteni foarte buni"
Andrada & Vlad
"Thank you, Monticello, for your professionalism and creativity! It was a pleasure working with you"
Iulia & Alex
"Multumim pentru nunta de vis la realizarea careia ati luat parte si ati facut-o posibila! Va recomandam tuturor celor care se casatoresc sau au diferite evenimente si isi doresc profesionalism si relaxare! "
Deny & Marius
"Thank you for organising us a fairy-tale wedding!i"
Alexandra & Davidz

Testimoniale Video

Scrie-le fetelor de la Monticello

  Despre Monticello Events in WEDMAG

  wedding planner monticello events

  Peste 50 de lucruri pe care un wedding planner le face în ziua nunții la care nu te-ai gândit niciodată

  Pe langă serviciile discutate și contractate dintre miri și un wedding planner, sunt muuuulte alte lucruri pe care acesta le face în timpul pregătirilor din ziua nunții. Multe dintre aceste lucruri nu sunt discutate cu mirii de la început întrucât fie sunt lucruri mărunte dar care fac să meargă întreg procesul de organizare, fie sunt întâmplări neprevăzute care nu se pot anticipa dar trebuie rezolvate pe loc.

  nunta pe yacht

  Nunta pe yacht

  In ultimii ani viziunea asupra nuntilor s-a schimbat major, atat in privinta décorului, cat si a locatiei. Mirii pun din ce in ce mai mult accent pe detalii, tematica, flori, cromatica si se orienteaza mai mult catre evenimente organizate sub cerul liber, petreceri pe plaja, conac in mijlocul naturii, hambar etc.

  Cocktail bar cu influente botanice si gastronomice

  Partea de cocktail bar este unul din detaliile care aparent este dispensabil, cand de fapt este unul din acele detalii care conteaza. Spunem aparent dispensabil pentru ca sunt persoane care nu beau cocktailuri cu fel si fel de ingrediente, ci merg mai mult pe bauturi simple, neamestecate. Foarte adevarat, insa pana si stilul de servire a acestor bauturi este foarte important.

  Torturi de nunta in tendinte sau dupa propriul gust?

  Pe masura ce mirii incep sa puna cat mai mult accent pe detaliile nuntii lor, astfel incat sa existe cat mai multe elemente unice si deosebite, de la mancare si bautura, pana la cel mai mic element de décor, TORTUL a devenit si el un aspect foarte important.

  Meniul de nunta modern - intre bufet si servirea formala

  Fie ca lucram cu o firma de catering, cu un bucatar chef sau cu o locatie cu bucatarie proprie, mancarea este fara indoiala unul din cele mai importante aspecte daca vrem sa avem o nunta PERFECTA.

  Visit Project
  Client: Monticello Events
  Location: Bucuresti