Cum sa organizezi o nunta pe Yacht

In ultimii ani viziunea asupra nuntilor s-a schimbat major, atat in privinta décorului, cat si a locatiei. Mirii pun din ce in ce mai mult accent pe detalii, tematica, flori, cromatica si se orienteaza mai mult catre evenimente organizate sub cerul liber, petreceri pe plaja, conac in mijlocul naturii, hambar etc.

nunta pe yacht

 Acum incepem sa simtim gustul petrecerilor de nunta care nu se mai incadreaza in clasic, in care meniul nu include sarmale, invitatii sunt doar prietenii si rudele cele mai apropiate, in care melodii precum “Another one bites the dust” si “Highway to Hell” sunt alese pentru momentul tortului si aruncatul buchetului.

Incepem sa ne dam seama ce conteaza cu adevarat: atmosfera pe care o creem pentru miri, pentru invitati, vibe-ul acela care, din clipa in care ei intra in locatie, le da o stare de beatitudine si buna dispozitie. Noi, fetele de la Monticello Events suntem adeptele unor astfel de nunti. Iar pentru asta, ca wedding planners, venim cu idei si solutii.

O idee pe care am avut-o acum 3 ani a fost sa organizam o petrecere de cununie civila pe un yacht privat. Totul a inceput pe uscat…. am organizat un cocktail racoritor,  acompaniat de o pajiste de un verde accentuat de soarele puternic, o salcie impunatoare si romantica in acelasi timp, lacul in care se oglindea toata natura, cununia pe fundalul melodiei “Caruso”, emotiile, toate elementele erau in armonie.

nunta pe yacht nunta pe yacht nunta pe yacht

Petrecerea a avut loc pe yacht, la interior am organizat bufetul si barul, iar afara am aranjat simplist mesele pentru invitati. Muzica, oamenii, vantul care adia usor, mirosul naturii, apusul superb de soare au fost ingredientele ideale care au creat in mintea si inima mirilor si a invitatilor niste amintiri vesnice.

nunta pe yacht nunta pe yacht

nunta pe yacht

nunta pe yacht nunta pe yacht

Organizarea unei astfel de petreceri bineinteles, are avantaje si dezavantaje. Avantajele, intr-un fel le-am povestit mai sus.

Este ceva unic, deosebit, nu este nevoie de extra décor, deja natura complexeaza orice aranjament facut in plus. Insa un yacht, asa cum este si definitia, este o nava eleganta, dar mica, nu permite un numar foarte mare de pasageri.

Alt inconvenient ar putea sa fie vremea, daca yachtul nu are si o zona de interior, atunci totul se rezuma la noroc si optimism….si poate cateva umbrele de rezerva. ?

nunta pe yacht

Dar cum in viata, daca nu risti, nu castigi, si cum pe an sunt semnificativ mai multe zile insorite decat ploioase, putem sa spunem ca merita organizarea unei astfel de nunti. Fie in Romania, fie in alta tara, important este sa ii avem alaturi pe cei mai apropiati oameni si petrecerea nu poate da gres.

Cu drag,

Fetele de la Monticello.