Nunta toamna – decor de inspiratie: Bee Happy Events

Iubim povestile, fiecare om este o poveste si construim zi de zi povesti!

Sa alegi ca tema pentru o nunta in aer liber cu tenta rustica, “Toamna si culorile ei minunate”, este o provocare si inceputul unei povesti iar cuplul care va opta pentru o asemenea tema nu poate avea decat garantia unui eveniment reusit.

Legatura cu natura prin folosirea elementelor naturale in aranjarea meselor (bucati de lemn, flori de gradina, fructe, legume, frunze, crengi, muschi de copac), completate cu sfetnice si multe lumanari decorative ofera un decor de vis, relaxant si confortabil pentru orice invitat.nunta toamna

nunta toamna

Indrazneste sa alegi un decor de toamna la nunta

Alege sa ai o nunta toamna si provoaca floristul si decoratorul sa fie creativ. Iti poti incanta invitatii cu un decor aparte, natural si autentic. Daca nu ti se potriveste stilul rustic, fii fara grija. Florile de toamna se pliaza bine cu decoruri mai elegante, pe auriu si nu numai.
nunta toamna
Materialele textile folosite completeaza acest decor. Iuta, de exemplu, daca o folosim inclusiv pentru crearea servetelor de masa la care accesorizam o frunza ruginie si cateva fructe de macese vom obtine un efect spectaculos.

Cel mai interesant este ca la o nunta toamna putem folosi diverse obiecte cu tenta vintage (cutii din lemn, casete) sau chiar obiecte cu valoare sentimentala asa cum am folosit pentru aceasta sedinta foto un serviciu de tort din sticla cu finisaje aurii, o mostenire superba de la bunica si care cred care o vechime de peste 40 de ani.nunta toamnaSi pentru ca dorim ca orice poveste sa se incheie cu “happy-end”, am asortat decorurilor de la o nunta toamna un tort nude, ornat simplu cu coacaze rosii pentru a iesi in evidenta din explozia de culori.

nunta toamna
Credit photo : Phoenix Studio
Locatie : Hotel Caro

Ramona Dumitru este un artist floral ce asorteaza cu maiestrie flori pentru mirese in atelierul ei Bee Happy Events.

*****

CFE-BOW2016-7