Cum sa oferi marturiile de nunta invitatiilor tai?

Atunci cand planuiesti ziua ta cea mare, orice detaliu conteaza! Sa fii sigura de asta! Bineinteles, mancarea si muzica sunt extra importante pentru ca, pana la urma, invitatii vin la petrecera ta de nunta sa se simta bine. Este acea petrecere speciala la care toti prietenii vin sa se distreze si sa sarbatoreasca alaturi de voi!

Daca vrei sa iti surprinzi invitatii, atunci ‘go the extra mile’ si insista pe decoratii si detalii. Ele vor fi cele care la final vor face diferenta. Cei prezenti vor aprecia efortul de a iesi din tiparul de nunta cu care poate multi au fost obisnuiti. Mai mult, vei avea niste fotografii de detaliu minunate!

Printre amanuntele foarte importante, noi consideram ca marturiile sunt cele in care investitia chiar nu se pierde! De ce? Pentru ca in cazul ramelor cu flori presate, acestea sunt facute sa dureze pentru o foarte lunga perioada de timp.

Iata aici cateva optiuni potrivite pentru oferirea de marturii in ziua nuntii!

cum sa oferi marturii de nunta

La masa

Prin unicitatea si delicatetea lor, marturiile de nunta de la The Handmade Favour vor adauga table setting-ului un plus de diversitate. Pentru ca tablouasele botanice au un mica agatatoare, poti sa atasezi un paper tag cu numele invitatului sau familiei si astel nu mai trebuie sa investesti in placement cards. Daca vrei sa adaugi ceva in plus, de ce sa nu adaugi o mica fundita din dantela sau catifea, iar daca mergi pe o nunta inspirata de natura o crenguta de levantica ar arata ca din peisajul perfect!

La intrarea in locatie

In ultima vreme, se practica dupa modele din strainatate, ca marturiile sa fie frumos amenajate intr-un cos sau pe o masuta la intrarea in locatie, de unde fiecare invitat sa se ‘serveasca’ cu o marturie. Nu uita sa scrii un mesaj pe o tablita cu creta sau sa creezi un poster prin care sa le spui sa nu isi uite cadouasul. Noi credem ca aceasta este o solutie foarte buna in cazul in care va doriti ca pe masa, in fata invitatilor sa fie doar vesela si meniul. Tablouasele cu rama de cupru realizate de The Handmade Favour vor arata foarte frumos toate impreuna in acelasi coltisor si fiti convinsi ca invitatii vor ramane placut surprinsi sa primeasca ceva atat de inedit care va putea fi pastrat ca decoratie pentru ani de zile, si nu uitat in vreun sertar.

Marturii oferite domnisoarelor de onoare

Roaga-ti domnisoarele de onoare sa imparta marturiile invitatilor tai la venirea acestora. O data cu paharul de sampanie, noi credem ca familia si prietenii vor fi incantati sa primeasca aceste frumoase marturii handmade cu flori naturale presate, inca de la intrarea in locatie!

Cum spuneam la inceputul acestui articol, detaliile pentru un eveniment atat de mare sunt foarte importante din punctul nostru de vedere! Suntem convinsi ca ele vor face diferenta iar atunci cand va veti uita in spate la cum a fost, nu veti regreta acea mica cheltuiala in plus.

Acestea sunt recomandarile noastre! Speram sa le gasiti inspirationale! Nu uitati ca ne puteti contacta oricand pentru mai multe detalii.