High Heels Events va invita pe data de 21.02.15 de la ora 15:30 la cladirea Casinoului din Parcul Central din Cluj-Napoca, la “The Bridal Workshop” editia a 2-a, un eveniment dedicat celor mai frumoase momente din viata unei femei incapsulate in: the dream wedding.

 

Chiar daca nu a visat ,,detaliile florale” de pe rochia de mireasa inca din copilarie, orice viitoare mireasa are o imagine, fie si schitata a “nuntii perfecte”. Momentele care preced ziua nuntii pot deveni extraordinar de stresante, indepartandu-se tot mai mult de catre acea imagine sau de catre ceea ce ar trebui sa insemne ziua respectiva. Astfel, nu ne dorim sa cream o alta expozitie de profil, ci va propunem interactiunea unui workshop, pentru ca viitoarele miresele sa isi implementeze viziunea cat mai usor si mai relaxat cu putinta.

The Bridal Workshop va aduce in fata publicului interesat specialisti cu experienta in acest domeniu care sunt dispusi sa isi impartaseasca expertiza. Cu alte cuvinte, ne dorim, impreuna cu partenerii nostri, sa cream o imagine simpla si clara, asupra procesului aparent anevoios de wedding planning.

Invitatii vor avea posibilitatea sa deguste mostrele de ,,wedding menus” sau specialitati alese, sa consulte oferte si sa invete cum sa isi organizeze lista de task-uri pana in ziua zero.

Vom vorbi despre aspectele cheie in organizarea unei nunti, de la cum ne alegem rochia de mireasa, pana la cum ar trebui sa arate buchetul perfect, pentru ca participantii nostrii sa isi planifice nunta de vis cat ai zice “I do“.

Dincolo de sesiunile de workshop interactive vom avea un program special conceput si momente alese pe spranceana pentru a recrea realitatea unei nunti complete:

– Recital Quartet Nuages
– Demonstratie de dansul mirilor pe fundal de fum greu si artificii interioare
– Demonstratii live de hairstyle si makeup
– Recital de harpa Emma Ratiu

Locurile sunt limitate, biletele se pot achizitiona in avans de la Demetra Boutique, Bulevardul Eroilor, nr. 14. si de la Candy Box, str. Daicoviciu, nr. 8, zona P-ta Muzeului. Pretul unui bilet este de 20 de lei (include: acces la workshop, degustare de vinuri oferit de Casa de Vinuri Cotnari, degustare de prajituri si dulciuri oferit de Candy Box, degustare de cocktail-uri oferit de Colors Cocktail Bar si multe premii la tombola).

Numere informatii si rezervari: 0743 680 195, 0752 893 217

afis online The Bridal Workshop 2

Partenerii evenimentului:

Maya Fashion (www.rochiemireasacluj.ro)
Demetra Boutique (www.demetraboutique.ro)
1’st Studio (www.the1studio.ro)
Shiva Zen (www.facebook.com/shivacenter)
Gabriela Popescu Make-up artist (www.facebook.com/gabrielapopescumakeup)
Deco Art Event (www.facebook.com/DecoArtEvent)
Gradina cu Lalele (www.facebook.com/Gradinaculalele)
Candy Box (www.facebook.com/Candy-Box)
Casa de Vinuri Cotnari (www.vinuricotnari.ro)
Benvenuti (www.benvenuti.ro)
Invitatie de nunta.ro (www.invitatiedenunta.ro)
Electrosonor – Cristian Gurzau (www.facebook.com/Electrosonor)
Bijuteria Regal Lux (www.regallux.ro)
Stilist de Gene Xtreme Lashes, Florentina Cinos (www.facebook.com/pages/Florentina-Cinos-Make-up-Artis)
Vital Med Plus (www.vitalmedplus.ro)
Colors Cocktail Bar (www.facebook.com/Colors-Cocktail-Events)
Caricaturi la Cornet (www.facebook.com/caricaturilacornet)
Dry Ice (www.dry-ice.ro)
Genessis Dance Studio (www.facebook.com/Genessis-Dance-Studio)
Nuages Quartet (www.facebook.com/NuagesQuartet)
Emmart (www.facebook.com/pages/Emmart)
Be Jolly Center (www.facebook.com/Be-Jolly-Center)

Si multi altii…