Divine Atelier ne incanta cu o noua colectie de rochii de mireasa divine si in acest an. Aceasta colectie se intituleaza Nostalgia si are ca inspiratie atmosfera anilor ’20. Acea perioada este cunoscuta drept era Jazz-ului ori drept perioada Art Deco, caracteristice fiind rochiile romantice si inocente, adesea decorate cu margele, dantela metalica, broderie, gulere sau centuri din blana si nu numai.

Urmand aceste caracteristici, Colectia Nostalgia vine cu un mix de siluete feminine, simboluri estetice ale acelor ani importanti pentru industria modei. Seducatoare si nostalgice, misterioase si ambigue, visatoare si inocente, personajele colectiei respira aerul unui stil inconfundabil, pretios si aparte.

Rochiile acestei colectii create de designerul Luminita Cosleacara te transpun intr-un timp care a marcat istoria literaturii si a cinematografiei. Astfel, stilul noii colectii se impune prin tesaturile folosite – printre care putem enumera matasurile, tulle-urile de matase, broderiile sau dantelele pretioase accesorizate cu perle si pene – dar si prin liniile fluide, vaporoase si drapajele dinamice care creaza o poveste de suflet a Divine Atelier.

Daca iti plac prea multe rochite din colectia Nostalgia si nu stii cu care sa incepi la probe, incearca sa faci o lista cu ce cauti la rochia de mireasa (sa fie confortabila, sa fie ampla, sa aiba dantela etc.) si marcheaza acele modele care au cateva din aceste caracteristici. Pana una-alta, iata cateva dintre ele, cu elementele specifice lor:

Potrivite pentru cam orice tip de silueta, rochiile Antonia si Celia au un cordon delicat ce marcheaza talia si o fusta usoara si confortabila din tulle-uri de matase.

image1-divine-2015-rochii-antonia-celia

Rochiile Anida-Aimee si Serena pun in valoare umerii si bratele prin transparenta tulle-ului decorat cu broderie si prin finetea manecilor din dantela si a liniei decolteului.

image2-divine-2015-rochii-anidaaimee-serena

Suficient de ample in partea de jos incat sa fie potrivite si pentru siluetele de tip para si mar, rochiile Paloma si Carissa se incadreaza in stilul anilor ’20 in mod special prin decolteul adanc, frumos acoperit cu o dantela pretioasa astfel incat sa puna in valoare orice bust.

image3-divine-2015-rochii-paloma-carissa

Multe alte rochii deosebite asteapta sa fie purtate intr-o zi speciala de catre miresele de la noi din tara si nu numai. Asta pentru ca aceasta noua colectie Divine Atelier deja a fost preluata de site-urile si blogurile internationale de profil pentru a fi publicata.