Toata povestea nuntii voastre incepe cu locatia pe care o alegeti. Nu puteti gandi nimic inainte de a sti unde si cand va avea loc evenimentul vostru. Si pentru ca este atat de important, va prezentam astazi povestea uneia dintre locatiile noastre preferate de pe langa Bucuresti – Salon La Maison des Jardins.

AND_0426

Acum fix un an, pe data de 9 mai 2015 se inaugura langa Bucuresti, in Saftica, salonul La Maison des Jardins. Primul eveniment, cu multe emotii de tot felul, a avut loc imediat dupa lansare, pe 16 mai 2015. Activitatea La Maison des Jardins a debutat, astfel, cu o mare provocare – nunta de pe 16 mai a trebuit sa fie organizata in doar doua saptamani (mirii pierdusera locatia initiala si erau pusi in situatia de a recrea evenimentul intr-o noua locatie, intr-un timp deosebit de scurt). Chiar si pentru o echipa experimentata, asa cum era cea de la La Maison des Jardins, organizarea unei nunti in doua saptamani a constituit o provocare majora. Meniul fusese deja ales si trebuia reprodus, toate detaliile fusesera deja gandite si acum trebuiau replicate intr-o locatie si intr-un context nou – cu toate astea, toate piedicile au fost trecute si evenimentul a fost un succes! La Maison des Jardins a inceput frumos si in forta si a continuat asa.

Stand-Romexpo_4

Daca va hotarati sa faceti o vizita, trebuie sa stiti ca, pe langa salonul propriu-zis de evenimente, in curtea La Maison des Jardins veti gasi un salon de evenimente, o gradina de inspiratie provensala, o sera, un mic lac artificial si un loc de joca pentru copii. Aveti asadar o multitudine de variante pentru nunta voastra, in interior sau exterior.

IMG_3837

Despre spatiile propuse de La Maison des Jardins va putem spune ca fie ca alegeti salonul spatios, fie ca preferati gradina frantuzeasca impresionanta, acestea pot fi decorate si personalizate dupa specificul evenimentului vostru, in orice anotimp. Echipa inimoasa va poate fi alaturi pentru fiecare pas pe care-l aveti de parcurs, cu sfaturi, sugestii sau recomandari, sau cu ajutor mult mai aplicat, daca va doriti acest lucru.

AND_1619

Si nu putem sa incheiem aceasta poveste despre pasiune fara sa trecem putin prin poate unul dintre cele mai importante argumente ale La Maison des Jardins – bucataria! Echipa La Maison des Jardins se mandreste cu meniurile exclusiviste, cu aromele si savoarea felurilor inedite propuse clientilor pentru evenimente, dar si cu flexibilitatea si dorinta de a crea o experienta personalizata pentru fiecare cuplu care alege sa-si petreaca cea mai importanta zi acolo.

1798427_10152842152552099_1441168884151280477_n

Noi zicem sa faceti o vizita si sa ne povestiti si noua, musai, cum v-a placut acolo! Si cand va organizati nunta la La Maison des Jardins, sa ne trimiteti si noua fotografii ca sa ne bucuram alaturi de voi!

 

  La  Maison des Jardins este partener WEDMAG

***

Citeste Best of Weddings 2016 – Catalogul nuntilor reusite din Romania

***

revista nunta online