Vesmintele Greciei Antice au fost inspiratie de-a lungul timpului pentru designeri, dar creatoarele care au reinventat acest stil au fost Madame Gres si Madeleine Vionnet, rochia de inspiratie elena fiind amprenta lor stilistica.

Rochia de mireasa de inspiratie elena poate fi o metafora a diafanului, a fluiditatii a feminitatii. Vara, aceasta rochie de inspiratie elena este vedeta rochiilor de mireasa si se detaseaza de alte modele de rochii de mireasa prin lejeritate, fluiditate si confort.

Luminita Cosleacara, designerul Divine Atelier va propune cateva modele seducatoare de rochii de mireasa a caror sursa de inspiratie isi gaseste izvorul in Grecia Antica, regasite in minunata colectie Poetica 2014:

Rochia de mireasa Ines

De o simplitate dezarmanta, avand detalii de dantela pretioasa in zona decolteului, fluturasi argintii asezati simbolic intre cele doua aripi de inger ale spatelui rochiei, rochia de mireasa Ines, rochie ce poarta semnatura Divine Atelier, este rochia de mireasa a unei zeite contemporane.

image1-rochii-mireasa-fluide-divine-atelier

image2-rochii-mireasa-fluide-divine-atelier

Rochia de mireasa Adagio

Vaporoasa si diafana, parca desprinsa din picturile lui Botticelli, aceasta rochie ne cucereste prin detaliile florale in culoarea frescelor renascentiste ce subliniaza talia si formeaza o rama pentru spate. Aspectul diafan si funda din voal de matase ii creeaza un aer copilaresc si romantic. Este o alegere perfecta pentru o zi calduroasa de vara!

image3-rochii-mireasa-fluide-divine-atelier

image4-rochii-mireasa-fluide-divine-atelier

Rochia de mireasa Ivanne

De o suplete dezarmanta, avand un aspect vaporos, drapaje de inspiratie greceasca si insertii pretioase de dantela, rochia de mireasa Ivanne pare desprinsa dintr-o poveste cu zei si zeite.

image5-rochii-mireasa-fluide-divine-atelier

image6-rochii-mireasa-fluide-divine-atelier

Va invitam sa va inspirati rasfoind colectia de rochii de mireasa Poetica 2014 a Divine Atelier, pentru a alege o rochie de mireasa romantica si vaporoasa care sa va exprime personalitatea in cea mai importanta zi a vietii voastre!