Pentru ca fiecare nunta spune o poveste, pentru azi avem povestea unei nunti cu mure decorata de Andreea Banita – Maitre Fleuriste.
A fost o data ca niciodata o frumoasa femeie pe nume Ana ce era foarte pasionata de stilul vintage. Si pornind ea intr-o calatorie spre fericire iata ca ajunge sa il cunoasca pe Radu, un barbat de nadejde pe care il caracterizeaza stilul urban.
S-au vazut, s-au placut si iute iute – dupa 10 ani de la prima intalnire :) – au stabilit ca in luna lui cuptor a anului 2011 sa se cunune religios de zi si sa petreaca noaptea la un eveniment de comun acord intitulat “nunta”.
Despre aceasta nunta, o lasam pe Andreea Banita si pe protagonisti sa va povesteasca mai multe:
Tinuta la Restaurantul “La Gondola”, pe malul lacului Floreasca aceasta nunta a unit doua preferinte: stilul urban al sotului si aerul vintage al sotiei. Pentru ca o tematica singulara nu ne-ar fi satisfacut toate poftele. Asa ca am adunat toate dorintele, le-am pus pe hartie si apoi in practica. Aranjamentele florale minunate au fost realizate de Andreea, rochia miresei poarta semnatura Irina Marinescu si costumul mirelui Ego Concept Store, pantofi sunt Jimmy Choo, verighetele Tiffany’s, machiajul a fost realizat de Traviata Paduraru, tortul a fost asigurat de Cofetaria Cade, totul pe muzica trupei Provincialli și a DJ-ului Morden.
Un decor urban, cu blocuri new-yorkeze pe fundal (domeniul imobiliar al mirelui), cu accente retro, focus pe litere si scris cu creta (domeniul literar al miresei). Creta a fost un laimotiv si am folosit-o peste tot: pe ponton, la meniu, la numele invitatilor, la numerele meselor, la indicatoare si mirele, la dedicatia sotului pentru rascumparare.
In rest, detaliile au numarat marturii dulci ca mierea precum nunta si luna de miere, candy bar cu cirese de iunie, flori si buchet dupa chipul si asemanarea miresei, zmeura în copaci, mesaje de dragoste pe scaune, arcada neconventională din copacei mititei si cu șotron desenat pe ponton. Si cu multe altele, absolut fiecare cu semnificatie si inteles personal.
Furtul miresei si vizita la Baraka au fost singurele negandite de miri, dar planificate de domnisoarele de onoare. In rest, personalizarea nuntii au realizat-o Ana si Radu. Pentru ca a personaliza inseamnă a sfinti locul. Si cum omul sfinteste locul, cel mai potrivit moment pentru a face asta era propria nunta.
Pentru ca povestea casniciei lor este in plina desfasurare, voi folosi un final ce lasa loc de continuare:
Si a tinut veselia ani intregi si acum mai tine inca; cine se duce acolo bea si mananca. Iar pe la noi, cine are bani, bea si mananca, iara cine nu, se uita si rabda.
Credit foto: Radu Chindris