Sarbatoresti cel mai mare eveniment din viata ta anul viitor si cauti rochia de mireasa perfecta care sa te reprezinte? Incepand cu 1 decembrie 2014, Maya Fashion iti prezinta noile colectii ale anului 2015 pline de romantism si feminitate.

Suntem siguri ca deja sunteti foarte curioase cum vor arata noile modele de rochii de mireasa, din ce materiale sunt realizate, precum si alte aspecte tehnice si estetice. De aceea, noi o sa va prezentam cateva informatii legate de crearea noilor modele ale anului 2015, precum si 3 modele de rochii de mireasa din noua colectie.

Probabil va intrebati atunci cand se lanseaza o colectie noua cate persoane sunt implicate si ce volum de munca implica crearea rochiilor de mireasa. In cazul de fata, la realizarea rochiilor de mireasa Maya Fashion a participat intreaga sectie de creatie a atelierului. Modelele au fost create exclusiv de designerul Mariana Florea, iar intreaga sectie de creatie sub indrumarea acesteia a transpus in realitate modelele magice de rochii de mireasa.

Ca si materiale folosite in realizarea noilor colectii va putem enumera urmatoarele: tul moale si delicat, dantela vintage, decupaje din dantela, satin, tafta, dantela chantilly si altele. Detaliile de pe rochii, precum dantela in decupaje, pietrele, perlele etc. sunt cusute manual, aducand un plus de eleganta si rafinament rochiilor.

Si cum probabil deja v-am facut curioase, sa trecem la prezentarea celor 3 modele de rochii de mireasa 2015:

La primul model de rochie de mireasa pe care vi-l prezentam vom pune accent pe partea de sus a rochiei si anume, pe bust. La realizarea acestuia s-a folosit o dantela cusuta manual, evidentiata de un decolteu sub forma de V, menit sa accentueze linia bustului. Daca doriti sa modificati partea de sus o puteti face prin adaugarea de bretele din dantela pentru o sustinere mai buna si mai sigura pentru voi, conform spuselor designerului.

image1-prelansare-colectii-rochie-mireasa1-maya-fashion-2015

Ce-a de-a doua rochie de mireasa propusa este una in stil printesa. Fusta ampla este realizata din mai multe materiale, precum jupoane de tul, care dau volumul specific rochiilor de mireasa stil printesa, tafta si dantela. Talia este marcata de o funda boema, menita sa iti scoata in evidenta corpul tau frumos. Daca esti adepta acestui tip de rochie de mireasa, atunci acest model te va cuceri cu siguranta.

image2-prelansare-colectii-rochie-mireasa2-maya-fashion-2015

In ceea ce priveste al treilea model de rochie de mireasa, putem spune ca acesta este unul de poveste. In crearea modelului, designerul Mariana Florea s-a folosit de formele feminine si de preferintele clientelor pentru rochia tip sirena. Acest tip de rochie de mireasa este perfect pentru nuntile ce au loc toamna si este destinat femeilor cu corp stil clepsidra si cu inaltime mai mare de 170 cm. Dantela pretioasa invaluie intregul model si il transforma intr-unul regal.

image3-prelansare-colectii-rochie-mireasa3-maya-fashion-2015

Ce parere aveti? Nu e asa ca sunt absolut spectaculoase modelele prezentate din noile colectii pe 2015 semnate Maya Fashion?

Cu siguranta v-am facut si mai curioase cu privire la noile modele de rochii de mireasa, motiv pentru care va invitam sa nu ratati lansarea noilor colectii pe 1 decembrie:

image4-invitatie-prelansare-colectii-2015-maya-fashion

Colectiile vor fi disponibile spre vizualizare atat pe site, cat si in magazinele Maya Fashion din Craiova. De asemenea, din ianuarie 2015 acestea vor fi disponibile si in noul magazin Maya Fashion din Bucuresti de pe B-dul. Unirii nr. 18, Bl 5B, parter.

Fiti pe faza! In urmatorul articol WEDMAG venim cu mai multe informatii legate de noile colectii de rochii de mireasa 2015 semnate Maya Fashion.