Pentru designerul Mariana Florea si echipa ei de la Maya Fashion ultima perioada a fost plina de evenimente foarte reusite: lansarea noilor colectii, deschiderea unui nou magazin si participarea la expozitii de nunta. Cel mai bine e sa auzim de la ei cum si ce au facut in aceste doua luni pline:

Maya Fashion a participat in perioada 23-25 ianuarie la Targul International de Nunti “Mariage Fest”, de la Palatul Parlamentului. Intre 19 si 22 februarie urmeaza sa participam la cea de-a XIV-a editie a Targului Ghidul Miresei, care se va desfasura in Cupola Romexpo din Centrul Expozitional Bucuresti. De asemenea, vom lua parte la cea de-a doua editie din acest an a Targului International de Nunti “Mariage Fest”, intre 26-28 martie, desfasurat tot la Palatul Parlamentului.

Participarea la Targul International de Nunti “Mariage Fest” din aceasta luna ne-a intrecut asteptarile. S-au probat rochii, s-au incheiat contracte pentru comenzi si s-au realizat programari pentru magazinul din Bucuresti.

image-maya-fashion-mariage-fest

Acest nou magazin din Bucuresti reprezinta un vis implinit pentru noi, deoarece ne-am dorit sa ne extindem pentru ca si viitoarele mirese din capitala sa isi poata alege o rochie de mireasa Maya Fashion, fara a mai fi nevoite sa se deplaseze din Bucuresti pentru a face acest lucru. In noua locatie avem expuse atat rochii din Colectiile 2015, cat si din Colectiile 2014. Aceasta pentru ca ne dorim sa facem cat mai multe viitoare mirese fericite. De aceea, suntem foarte flexibili in crearea modelelor, putem realiza diverse combinatii in functie de dorintele clientelor, insa doar cu modelele noastre. Totusi, in cazul in care se doresc modele personalizate, acestea pot fi realizate doar la Atelier Maya Fashion din Craiova.

Despre evenimentul de lansare a noului magazin din Bucuresti putem spune ca a reprezentat un real succes, la fel ca si cel din 1 decembrie, de la Craiova. Viitoarele mirese au participat intr-un numar foarte mare, aratandu-se deosebit de incantate de modelele noastre de rochii de mireasa. S-au probat rochii si s-au materializat chiar si vanzari. Ce ne-a placut si mai mult este ca s-au facut programari chiar si inainte de deschiderea magazinului.

image-maya-fashion-bucuresti

Ne bucuram ca mireselor le plac foarte mult noile colectii si ca apreciaza rochiile de mireasa create de designerul Mariana Florea. Dupa cele doua evenimente de lansare a noilor colectii si expozitia de nunta la care am participat anul acesta, putem spune ca cele mai apreciate rochii de pana acum sunt cele din dantela si asta datorita calitatii materialelor si a croielilor deosebite.

image-maya-fashion-rochii