Colectia Bohemia 2016 Divine Atelier a fost lansata in octombrie anul trecut la New York Bridal Week si de atunci incanta sufletele a multe mirese de la noi din tara si din strainatate!

Minunatul designer Divine Atelier, Luminita Cosleacara, iti propune si in acest an rochii fine, usoare, cu aspect vaporos si placute la atingere. Inzestrata cu rafinament couture si cu o nota inconfundabila de romantism, colectia de rochii de mireasa Lookbook 2016 incorporeaza dantele imponderabile de inspiratie retro, tulle-uri lichide de matase, voaluri spectaculoase si alte materiale ce te vor face sa te si simti divina, nu doar sa fii!

Simplitatea studiata, contrapunctata de detaliile surprinzatoare, prospetimea romantica si fluiditatea stilului transforma rochiile colectiei in piese atemporale, aflate in acord cu estetica moderna si confera rochiilor o nota de inocenta subtila si o naturalete seducatoare.

Colectia Lookbook 2016 aduce varianta proprie a minimalismului romantic.

Este o colectie dedicata mireselor ce iubesc romantismul boem, mireselor care vor mai mult decat o piesa vestimentara, vor o poveste, multa emotie si naturalete – ne marturiseste Luminita Cosleacara

Pentru azi, va aratam 7 dintre aceste rochii Divine, pe care va recomandam sa le vedeti pe viu si sa le si probati!

 

Callia – Divine Atelier

image1-divine-2016-callia

Elsa – Divine Atelier

image2-divine-2016-elsa

Asia – Divine Atelier

image3-divine-2016-asia

Ramia – Divine Atelier

image4-divine-2016-ramia

Anne – Divine Atelier

image5-divine-2016-anne

Denise – Divine Atelier

image6-divine-2016-denise

Coral – Divine Atelier

image7-divine-2016-coral

Asa-i ca sunt divine aceste rochii de mireasa? Poti vedea intreaga colectie Divine Atelier – Lookbook 2016 AICI.

***

Inscrie-te la newsletterul WEDMAG si primeste lunar material exclusiv dedicat nuntilor, de la rochii de mireasa, accesorii pana la detaliile la care nici nu te-ai gandit pentru marele tau eveniment!