Sala Polivalenta din Cluj-Napoca va fi, in acest weekend, gazda targului de nunti

Transilvania Wedding Fair

Program eveniment:

vineri, 22 ianuarie: ora 13.00-20.00

sambata, 23 ianuarie: ora 10.00–20.00

duminica, 24 ianuarie: ora 10.00-19.00

 

afis TWF_final_program-WEDMAG-partener-media

 

Zeci de furnizori importanti din domeniul organizarii de evenimente ii asteapta pe toti cei interesati la Transilvania Wedding Fair, eveniment care va avea loc intre 22 si 24 ianuarie la Sala Polivalenta Cluj-Napoca.

In cadrul Transilvania Wedding Fair, care beneficiaza de un spatiu generos de 1.000 de metri patrati, viitorii miri vor avea posibilitatea de a trece prin toate etapele parcurse in organizarea nuntii si vor putea gasi tot ce au nevoie pentru un eveniment reusit, incepand de la tinute festive, rochii de mireasa, bijuterii, invitatii de nunta, marturii si pana la aranjamente florale, decoratiuni, servicii foto si video, cofetarii, trupe, DJ, ansambluri folclorice etc.

Un expozant important al targului, venit in Romania special pentru Transilvania Wedding Fair, este MiraMode – salon cu rochii de mireasa din Italia. Expozantii de la targ sunt atat furnizori de nunta din Cluj, cat si din alte orase precum Bucuresti, Baia Mare, Zalau, Targu Mures, Bistrita, Lugoj.

Un eveniment inedit al Transilvania Wedding Fair va fi workshopul prin care make-up artistul Daniela Bogos Teodoru le va invata pe viitoarele mirese cum sa isi pregateasca tenul pentru make-up. Pe langa aceasta, va si sustine un atelier demonstrativ de tatuaje semipermanente.

Tot in cadrul targului, viitoarele mirese vor putea admira prezentari de moda ale noilor colectii de rochii de mireasa, printre care si colectia designerului italian Gritti Michele.

Cei care vor calca pragul Transilvania Wedding Fair, targ organizat de agentia Publisys, vor putea savura si momente artistice sustinute de trupe de muzica si de scoli de dans, dar se vor putea si odihni in zona de lounge a targului.

Vizitatorii vor putea participa si la concursul cu premii organizat in cadrul Transilvania Wedding Fair, prin completarea taloanelor primite la intrare si depunerea lor in urna special amenajata. Premiile constau intr-o rochie de mireasa, oferita de Salon Maya Fashion din Cluj-Napoca, un costum de mire oferit de Gentleman’s Style by Salon Dya si un voucher in valoare de 500 euro, oferit de Puzzle Photography.

Costul unui bilet de intrare este de 5 lei. Biletele se pot achiziționa de la casieria Salii Polivalente, in zilele evenimentului.

 ***

Mai multe informatii gasiti pe site-ul evenimentului www.transilvaniaweddingfair.ro

sau pe pagina de Facebook a evenimentului