Reinterpretand idealuri romantice, inspirate din marile povesti de dragoste, colectiile de rochii de mireasa Divine respira aerul unui stil inconfundabil, pretios si unic, creand o poveste – o poveste in care Divine Atelier crede.

Continuand succesul Colectiei Poetica, noua Colectie Nostalgia 2015 a fost preluata de site-uri si bloguri internationale de profil, dar si de prestigioasa revista Haute Couture Collezioni care ii dedica un articol in ultimul sau numar.

image-0-divine-aparitii-publicatii-internationale

De asemenea, rochiile din aceasta colectie vor aparea si in pictorialul realizat de prestigiosul site din SUA – Magnolia Rouge – precum si in revista Wedding Jurnal. Pe langa acestea, ne bucuram foarte mult si de prezenta colectiei Nostalgia in prezentarile din cadrul targului international Barcelona Bridal Week.

Colectia Nostalgia 2015, inspirata de fascinanti ani ’20 este o calatorie polisenzoriala printre broderii, culori, lumini si este dedicata viitoarelor mirese ce sunt in cautarea unei rochii care sa le potenteze personalitatea si sa le defineasca imaginea unui stil romantic.

Atmosfera colectiei se impune prin tesaturile folosite, dintre care amintim matasurile vaporoase, tulle-urile fluide de matase, dantelele ce surprind imponderabilul, drapajele dinamice de tulle-uri si broderiile de dantele dispuse in imagini unice. In completare, accesoriile din perle si pene sunt parca ivite din trousseaul divelor anilor ’20, fiind un adevarat passe-partout pentru acest tablou.

Printre rochiile-personaj ale colectiei se remarca 3 modele de rochii de mireasa conturate dupa profilul emblematic al eroinelor epocii:

1. Rochia de mireasa Ava – corsetul cu dantela pretioasa brodata manual si fusta de dantela marginita de cascade de tulle contureaza profilul unei eroine a cinematografiei anilor ’20:

image1-divine-2015-rochia-ava

2. Rochia de mireasa Anelisse – ar putea fi rochia lui Daisy, personajul nemuritor al lui Fitzgerald, o rochie dintr-o dantela de o frumusete senzoriala, delicat ascunsa de fustele de tulle si al carei farmec este potentat de bascul din dantela vintage lucrata manual:

image2-divine-2015-rochia-anelisse

3. Rochia de mireasa Dolce – aceasta rochie feminina si gratioasa, din dantela parca pictata, subliniaza o silueta senzuala, avand o brosa vintage care ii da un farmec aparte, romantic:

image3-divine-2015-rochia-dolce

Cele de mai sus sunt trei dintre rochiile feminine si romantice ale colectiei, ce reusesc sa surprinda misterul si farmecul femeii iconice din acei ani. Mai multe imagini cu rochiile Divine si cu locurile unde le gasiti prezente va asteapta intr-un urmator articol pe WEDMAG.

 

***

Citeste Best of Weddings 2015 – Catalogul nuntilor reusite din Romania

***