Dragii nostri, cu bucurie anuntam aparitia unei manifestari care suna bine-bine in peisajul targurilor de profil din zona Bucurestiului.

Stiti doar ca m-am vaitat cu fiesce ocazie avuta, in cronicile de targuri, ca in ciuda aspectelor bune pe care le-am sesizat la fiecare vizita, simt lipsa unui eveniment mai personal, mai putin agresiv, mai putin ,,promo”, ,,superoferto”, mai putin aglomerat si, de ce nu…gratuit pentru vizitatori?!

Si stiti cum e cu vorba ceea – ai grija ce-ti doresti… Alina Popa mi-a ascultat asadar gandurile (eu sper ca a citit si postarile cu pricina!) si a pus la cale, pe 10 mai (duminica viitoare), prima editie a unui  Wedding Market – pe ,,vastele domenii” de la The Wedding House.

Evenimentul este gandit mai degraba ca o petrecere relaxata-n gradina, iar participarea este gratuita pentru orice vizitator.  Si nu doar ca-i gratuita, insa transportul o sa fie ceva special. Un double-decker londonez in toata regula va face curse intre statia de la Piata Victoriei si locul faptei special pentru vizitatori. E cu rezervare de loc insa, asa ca mind the gap! Adica the link.

Ce-o sa gasiti la The Wedding Market? Expozanti doar unu si-unu, alesi pe spranceana si pe suflet bun. O sa va impiedicati si de noi pe acolo, adica de WEDMAG – dar si de mine si de  Ana, adica de The Wedding Styler. Iata mai jos cum se pregateste lumea pentru eveniment:

The Wedding Market Ad – proudly hosted by The Wedding House from Academia de Film on Vimeo.

Asadar, veniti, veniti, we have cookies . Si nu doar cookies. Ar fi pacat sa lipsiti de la un eveniment atat de inedit din povestile cu targuri de nunti de pe la noi.

Mult succes, The Wedding Market! Ne vedem acolo!

 

Andrada Sas, 

Content manager, WEDMAG

Andrada este consultant independent pe chestiuni de evenimente. O puteti citi si pe blogul ei, The Wedding Styler.