Asa cum stiti cu totii, WEDMAG se pregateste intens de lansarea la apa a primului catalog inspirational cu nunti care-au avut loc cu adevarat in Romania in 2014.

Demersul este unul de care – zicem noi – era nevoie. Cautam de multe ori inspiratia prin zari indepartate, cand chiar la noi in prispa se infaptuiesc lucruri marete, iar noi nu avem habar de ele. Nu-i pacat?

Selectia nuntilor care vor intra in catalog n-a fost deloc una usoara. Am avut mai bine de 80 de candidaturi care mai de care mai cocheta, draguta, haioasa, interesanta. Dar am votat, am votat si iarasi am votat si am ales mai multe de douazeci, cate am zis initial, dar mai putine de treizeci – ca sa nu sarim totusi calul.

Am desemnat prin tragere la sorti si castigatorul machetei din acest numar special WEDMAG – Best Of Weddings – este vorba despre Magenta Events. Le felicitam pe fete pe aceasta cale!

magenta-events-catigatoare-macheta-reclama-bow

Si ca veni vorba – avem inca cateva spatii libere pentru machete publicitare, asa ca daca voi, dragi furnizori care ne cititi, va ganditi ca v-ar sade bine cu o reclama de o pagina in Best Of Weddings dati degraba un semn pe recomandari@wedmag.ro si va povestim imediat ce si cum. Cererile vor fi tratate in ordinea sosirii lor, iar locurile sunt limitate, asa ca va recomandam sa dati bice.

Asadar, nu mai e mult de asteptat si veti putea vedea cum a aratat 2014 din prisma celor mai frumoase si interesante nunti ale sale. Speram sa va lasati inspirati de ideile si indrazneala altora si speram sa avem un 2015 care sa-l depaseasca pe 2014 in creativitate, indrazneala, frumusete, spectacol – dar mai ales prin sinceritate!

Andrada Sas,

Content manager, WEDMAG

Andrada este consultant independent pe chestiuni de evenimente. O puteti citi si pe blogul ei, The Wedding Styler.