Ma iubeste, nu ma iubeste, … , ma iubeste!

Uite asa ai utilizat floarea la inceputuri si iata ca acum de abia astepti sa o utilizezi in scop de infrumusetare si parfumare a zilei in care acel “ma iubeste” va fi pronuntat pentru totdeauna.

Florile sunt bucuria ochiului si a sufletului. Ele simbolizeaza dragostea inca din vechi timpuri si confera gratie si eleganta oricarui cadru in care sunt intalnite.

 

La Florissima florile nu sunt doar niste simple flori, ci sunt flori-emotii, flori-vise, flori-podoabe, flori-dorinte. Astfel, cu o echipa de floristi talentati si entuziasti, un advertising partner creativ si un manager cu pasiune pentru flori si frumos, Florissima este primul Boutique Bouquet din Cluj.

Inspiratia pentru alegerea florilor de nunta vine, in primul rand, din dorintele voastre, apoi din ideile floristilor, din sugestiile partenerilor, din gradina bunicilor, din cartile citite, din stirile de presa, din orice sursa care transmite o poveste sau o emotie care se poate reintrepreta in buchete, aranjamente sau alte elemente florale.

Cate o floare pentru fiecare anotimp

Speciale si delicate, florile trebuie alese cu grija pentru a se potrivi anotimpului si evenimentului. Unele nu suporta caldura sau lumina directa a soarelui, iar altele sunt disponibile in doar cateva luni din an.

Florissima iti propune cate o floare potrivita pentru fiecare anotimp:

Primavara – Lacrimioare, foarte frumoase pentru un buchet unic, inmiresmat, deosebit

Vara – Hortensia, floare de sezon deosebita, care se poate combina cu aproape orice alta floare.

Toamna – Floarea-Soarelui, combinata cu spice de grau, ce semnifica belsugul.

Iarna – Ranunculus, floare compacta, deosebita pentru buchete.

In ce priveste culorile dominante folosite in 2013, vorbim despre verde-smaralddusk-blue, dar in general se folosesc culorile curcubeului.Totul accesorizat cu brose, cristale, dantele, margele. Chiar buchetele din margele.

Ca si stiluri, ramane stilul romantic, vintage, dar cu linii curate, simple, stilul anilor ’20. Anul acesta, se poarta nuntile in stil Eco, cu accesorii hand-made.
Pe langa buchetul de mireasa, aranjamentele florale pentru sala de nunta, cocarde si alte decoratiuni florale, pentru barul de bauturi sau candy bar, Florissima va propune ceva foarte interesant: cocktail-urile florale si partea “food & flower” cu flori comestibile.

Asadar, de la flori la lumanari, de la vesela la accesoriile decorative, toate elementele ornamentale pe care le alegi pentru nunta ar trebui sa fie intr-o armonie deplina, oferindu-le tuturor invitatilor o experienta unica.