In fiecare an in luna mai, Barcelona este gazda unuia din cele mai mari targuri de nunta din lume. Dupa unele statistici si dupa popularitatea brandurilor prezente la targ, chiar cel mai important targ de profil din lume.  Cu editia 2013 recent incheiata (30 aprilie – 5 mai), targul a reunit 200 de branduri, 16.000 de profesionisti in domeniul nuntilor si peste 9.000 de participanti la catwalk-urile celor 20 de designeri prezentati.

Targul este deschis doar celor care isi desfasoara activitatea in domeniul nuntilor, nu si publicului larg – o invitatie pentru vizionarea catwalk-ului Pronovias de exemplu se obtine greu sau foarte greu. Majoritatea numelor cunoscute din piata din Romania si-au trimis reprezentantii, si, asa cum ne-am obisnuit in ultimii ani, in curand vor incepe sa apara colectiile 2014 (o mireasa cu nunta la sfarsit de octombrie ar putea avea rochie din colectia de anul viitor..)

Deocamdata va aratam cateva imagini cu aer de foarte-nou, care speram sa va faca pofta sa urmariti colectiile complete pe care vrem sa vi le aratam in curand.