WEDMAG PREMIUM

Despre Conacul Heldsdorf

 Povestea evenimentului tău își găsește loc la Conacul Heldsdorf. Aici vei descoperi un ambient unic și o echipă prietenoasă și profesionistă care îți oferă servicii impecabile. Aici evenimentul tău va prinde viață și va deveni motivul tău de bucurie și mândrie.

The beautiful story of your event starts at Heldsdorf Mansion. Here you can find an unique location where a friendly team will guide you through one of the best days of your live. Your dreams will come true and all your guests will be part of it.

Evenimente recomandate

Video

Testimoniale

O locație care vrea să dea poveștii tale o aromă aparte, oameni care te vor face să te simți ca în familie și bucate de răsfăț...Aici evenimentul la are ai visat poate prinde viață!
Denise & Paul

Scrie-i echipei Conacul Heldsdorf

  Despre Conacul Heldsdorf in WEDMAG

  Traditii in trend la nuntile romanesti

  Ioan Enache de la Conacul Heldsdorf a observat anumite tendinte comune, sa le numim asa, cel putin in zona Brasovului. “Cu siguranta sunt tot mai multe nunti care au loc vinerea si tot mai multe aleg sa faca cununia in aer liber, in curte. Tendinta este ca mirii sa aleaga o varietate de optiuni, in functie de gusturile lor.

  Locatii de nunta de top din Romania

  Daca va doriti o nunta la conac, am inclus in topul locatiilor de nunta din Romania locuri care sa iti ofere exact sentimentul nuntilor ce aveau loc la conac, acum multa vreme. Conacul Heldsdorf se afla in localitatea Halchiu din judetul Brasov si putetia junge usor, direct din drumul european E60, fie ca veniti din Bucuresti sau din orice alta zona.

  Visit Project
  Client: Conacul Heldsdorf
  Location: Brasov