Detaliile nuntii sunt sarea si piperul unui eveniment!

Apar multe intrebari imediat dupa ce un cuplu decide sa faca pasul cel mai important si cel care defineste inceputul vietii in doi: nunta.

Organizarea unei nunti incepe, bineinteles, cu ganduri care sunt intotdeauna despre locatie si muzica. Dar imediat apare efectul de domino care ii trimite pe viitorii miri catre intrebari din ce in ce mai amanuntite despre organizarea intregului eveniment: ”Ce defineste fiecare eveniment?”, “Cum putem sa organizam o nunta aparte, ca nicio alta?”, “Cum reusim sa o cream astfel incat sa ne reprezinte?”, “Cum spunem povestea noastra si cum alegem sa o transmitem si invitatilor nostri?”, “Cum vor reusi fotograful si videograful sa surprinda ce vrem sa transmitem?”.

detaliile nuntii wedding details

Acestea sunt cateva intrebari ce inevitabil apar pe parcursul planificarii unui eveniment atat de important si numai citindu-le mai sus suntem convinse ca, dintr-o data, tot acest proces poate deveni coplesitor. Wedding plannerul insa vine in ajutor, structureaza si organizeaza lucrurile si le ofera mirilor siguranta ca lucrurile sunt sub control.

Arhitectul pasionat este mereu atent la ce il inconjoara si cauta neincetat sa puna accent pe detalii, prin care sa raspunda exact nevoilor clientului sau. In momentul in care am decis sa facem organizare de eveniment, atentia catre detalii a venit de la sine.

detaliile nuntii wedding details

Am dorit sa accentuam ideea ca frumusetea lucrurilor sta in acele mici elemente care se compun armonios, in detaliile nuntii. Aceasta directie a generat in mod firesc si numele sub care ne desfasuram activitatea – Wedding Details.

Wedding Details pentru ca, in completarea locatiei, a meniului si a muzicii sunt ele, detaliile nuntii, cele care, alese atent si potrivite impreuna spun povestea fiecarui cuplu, asa cum e ea, unica si personala.

Nunta este un eveniment reprezentativ ce marcheaza inceputul vietii de familie. O familie care va creste si va inflori si care, din cand in cand, se va intoarce in T zero, ziua nuntii, de dragul inceputului. Acela va fi momentul cand atentia catre detalii se va proba, cand fiecare element surprins va intregi imaginea si va readuce aproape acea zi.

Suntem mereu atente la segmentul evenimentelor private si vrem sa dam exemple puternice, sa aratam cum prin detalii mestesugite impreuna evenimentele devin unice. Si pentru ca povestile care ajung la Wedding Details sunt diferite, credem ca totul e posibil, ca orice dorinta poate deveni realitate.

detaliile nuntii wedding details

Un scenariu-concept cu detaliile nuntii

Din pasiune pentru detaliile nuntii si pentru evenimente tematice, din cand in cand orchestram scenarii noi, lucru pe care il facem prin intermediul sedintelor foto conceptuale. Va exemplificam o sesiune tomnatica, dark and twisted – cum a fost numita, intensa si minunata deopotriva.

detaliile nuntii wedding details detaliile nuntii wedding details detaliile nuntii wedding details detaliile nuntii wedding details detaliile nuntii wedding details detaliile nuntii wedding details detaliile nuntii wedding details detaliile nuntii wedding details detaliile nuntii wedding details

Le multumim tuturor celor care ne-au impartasit entuziasmul si au contribuit creativ. Nuntile sunt minunate, haideti sa le facem de neuitat !

Echipa:

Concept – Wedding Details

Photography – Land of White Deer

Video – Duminciuc Bogdan Films
Table setup – Mugur de Zof
Bouquet & Groom’s Boutonniere – Bloom Bloom
Groom’s outfit – London Tailors
Bride’s outfit – Denis Predescu Fashion Design
Make-up Artist – The Fab Squad
Handwrited stationary – Charmink Calligraphy
Handmade stationary – G+M Handmade Paper
Headpiece – Margaux – delicate craft
Wedding rings – Contemporia
Wood table accesories – Woodish
Mystic plants – aerium.ro
Delicious cakes – Tarte mici

*****

Citeste Best Of Weddings – revista celor mai reusite nunti din Romania

revista best of weddings