Esti in punctul in care euforia momentului cererii in casatorie a ajuns sa fie inlocuita de toate detaliile stresante in legatura cu organizarea nuntii? Simti ca nu stii de unde sa incepi sau cu ce sa continui? Ei, atunci iti ramane doar sa strigi: ,,Ajutor – ma marit!

Si cui sa ii ceri mai bine ajutorul decat unui wedding planner?

Daca totusi serviciile unui wedding planner nu incap in bugetul tau de nunta, nu te panica! Participa la un workshop de nunta dedicat mireselor!

Cu cine?

Cu Andrada SasThe Wedding Styler – un wedding planner exceptional, creativ si tare determinat sa va dezvaluie in cadrul acestui eveniment secrete despre trenduri si prioritati, despre bugete, aranjamente, flori, marturii, invitati, confirmari si cate si mai cate!

Asa ca Andradei ii vei putea adresa intrebarile tale despre orice detaliu legat de organizarea nuntii si, in plus, te vei putea inspira din experienta ei. Pentru ca Andrada Sas promoveaza relaxarea, simplitatea, personalitatea, firescul unei petreceri de acest gen si incearca sa schimbe mentalitati, sa elimine kitsch-ul si sa priveasca organizarea unei nunti din alte unghiuri.

Cand?

Pe 18 iunie 2014, de la ora 15.00 pana la ora 20.00.

Unde?

In atmosfera prietenoasa a unei locatii special decorata pentru a te purta in atmosfera unei nunti aparte. Mai exact, in Bucuresti, la Urbanesc, pe strada Pictor Stefan Luchian, numarul 17.

Cu ce te vei ramane dupa workshop?

– cu tendintele in materie de organizare de nunti – ce se poarta si ce nu se mai poarta
– cu ce sa cuprinda desfasuratorul zilei tale de nunta
– cu modalitati de a-ti stabili prioritati si a scoate din highlight restul detaliilor
– cu feluri de a-ti imparti banii intre rubricile bugetului
– cu tips & tricks privind aranjamentul la mese, marturiile, decorul, invitatiile
– cu solutii Do It Yourself
– cu surprize din partea organizatorilor: vei putea vedea care sunt cele mai in voga texturi pentru decor si cele mai trendy aranjamente florale, vei putea sa inovezi prin aranjarea propriului set-up de masa si vei putea sa iti rasfeti simturile cu deliciile de la candy bar-ul propus spre degustare

Ce trebuie sa faci sa ajungi la acest eveniment util tare?

– Sa te inscrii pana la data de 15 iunie 2014 cu un mesaj pe adresa: ioana@cbmanagement.ro sau printr-un apel telefonic la numerele: 031.428.24.44 / 0743.078.803.

De asemenea, nu ezita sa afli mai multe detalii tocmai de la organizatorii evenimentului: Creative Business Management,  agentie specializata in organizarea de traininguri si workshop-uri de dezvoltare personala si profesionala.

– Sa achiti costul workshop-ului de 150 lei/persoana.

Desi majoritatea participantilor vor fi mirese, poate reusesti sa il implici si pe mirele tau intr-o activitate de acest gen – daca reuseste sa aiba rabdare pana la capat se va alege cu un zambet larg instalat pe fata ta din pricina destresarii cu organizarea nuntii. Asadar, noi zicem ca veti avea amandoi de castigat ;)

Partener principal: URBANESC
Parteneri media: miresici.ro, kfetele.ro, 121.ro, ele.ro, eva.ro.

Maison Dadoo, Ioan Stoica Photography, Grace Couture Cakes, Stan Miles.

 

Credit foto: Ioan Stoica Photography