Stilul romantic, boem este trasatura definitorie a colectiilor Divine Atelier. Rochiile de mireasa Divine Atelier sunt piese atemporale, aflate in acord cu estetica moderna. Ele se remarca prin detaliile de inspiratie romantica, puritatea liniilor si fluiditatea stilului. Colectia Bohemia 2016 – Lookbook si Campaign isi revendica inspiratia in farmecul stilului boem, cucerindu-ne prin prospetime si modernism.

image1-showroom-divine

Noua colectie de rochii de mireasa dezvaluie o poveste romantica, intr-o versiune prospata. Rochiile noii colectii incorporeaza matasuri vaporoase, tulle-uri fara greutate, dantele de o frumusete senzoriala si ne cuceresc prin aerul lor boem inconfundabil. Astfel ca nu se puteau prezenta intr-un alt spatiu decat unul in acord cu estetica lor.

image2-showroom-divine
image3-showroom-divine

Showroom-ul Divine Atelier din Bucuresti evoca un timp cu parfum romantic, boem, fiind cadrul perfect in care rochiile de mireasa sa-si dezvaluie povestea. Situat intr-o vila interbelica din cea mai eleganta zona a Bucurestiului, showroom-ul pastreaza farmecul detaliilor de arhitectura din acea perioada. Mobilierul romantic, candelabrele, obiectele de decoratiuni de inspiratie boema completeaza povestea, o poveste in care Divine Atelier crede.

image4-showroom-divine
image5-showroom-divine
image6-showroom-divine
image7-showroom-divine

Puteti proba colectiile Divine Atelier in fermecatorul showroom-ul din Bucuresti sau in elegantul magazin din Brasov!

 

***

Citeste Best of Weddings 2016 – Catalogul nuntilor reusite din Romania

***

revista nunta online