Gata. Este stabilit. Evenimentul cel mai important din viata ta este la cateva luni distanta. Dar, oricat de mult te incanta ideea de a fi in centrul atentiei in acea zi unica, presiunea este foarte mare pentru ca iti doresti un eveniment spectaculos, iar bugetul tau este limitat. Nu intra in panica. Vei gasi mai jos sugestii de la agentia si scoala de bartending Qube Bartending Agency, pentru a face economii insemnate.
Este stiut ca meniul petrecerii, inclusiv meniul de bauturi, consuma cea mai mai parte din bugetul de nunta. Vestea buna este ca, apeland la servicii de Cocktail Bar, poti face economii si in acelasi timp sa ai o nunta cu stil care cu siguranta ii va impresiona pe invitati.
Dar ce presupune conceptul de “Cocktail Bar”?
Relativ nou in Romania, conceptul de cocktail bar este un serviciu profesional oferit de specialisti in domeniul bartendingului. Acesta poate include, pe langa servicii de bartending oferite de barmani profesionisti, atat bauturile cat si logistica necesara: bar profesional, pahare si alte consumabile. Inchirierea unui astfel de serviciu presupune un cost fix pentru servicii si logistica si un cost variabil pentru meniul de bauturi.
Iata care sunt avantajele unui cocktail bar la nunta ta:
1. Costuri reduse cu bautura. Iti vei reduce cu mai mult de jumatate costurile cu bautura, deoarece o agentie de bartending iti ofera bauturile la preturile de achizitie, spre deosebire de restaurant care include si adaosurile comerciale. In plus, ai optiunea de a plati cat consumi. Astfel, la sfarsitul petrecerii, agentia iti va scadea din costul total valoarea bauturilor care au ramas neconsumate din necesarul stabilit initial.
2. Consultanta specializata. O agentie de bartending va poate consilia cel mai bine asupra unui meniu cat mai adaptat atat mancarurilor alese cat si tematicii, sezonului, locatiei si invitatilor dumneavoastra, tinand cont si de bugetul dumneavoastra.
3. Viteza de servire. Invitatii tai vor fi multumiti de rapiditatea cu care vor fi serviti deoarece un barman profesionist are experienta si aptitudini de speed service, ceea ce un barman de restaurant nu are ocazia sa dobandeasca si sa exerseze.
4. Diversitatea si unicitatea bauturilor. Un barman profesionist stapaneste arta mixologiei, a combinarii ingredientelor pentru a obtine cele mai diversificate si extravagante amestecuri alcoolice si nonalcoolice care satisfac si cele mai fine gusturi in materie. Puteti chiar solicita elaborarea unui cocktail special pornind de la bautura voastra preferata pe care sa-l denumiti voi si sa-l oferiti invitatilor intr-un moment special al serii.
5. Show-uri de flair bartending interactiv in care pot fi implicati atat mirii cat si oaspetii. De obicei serviciile de cocktail bar includ demonstratii inedite si spectaculoase cu recuzita specifica menite sa contribuie la entertainmentul general al publicului invitat.
6. Barul – centrul bunei dispozitii. De obicei primul loc spre care se indreapta invitatii la o petrecere este barul. Prezenta unui bar bine dotat si cu un design aparte confera o nota de eleganta si stil petrecerii. In acelasi timp, spectaculozitatea prepararii si servirii bauturilor, aromele si ingredientele inedite folosite dau nastere unor momente de buna dispozitie demne de imortalizat in albumul foto.
Insa, pentru a beneficia de avantajele unui cocktail bar este bine sa incepi discutiile cu agentia de bartending in paralel cu cautarea restaurantului pentru ca nu toate restaurantele accepta furnizori de servicii de bartending si mai ales bauturi din afara. O alta sugestie ar fi sa acorzi aceeasi atentie meniului de bauturi ca cea pe care o acorzi mancarii. Invitatii se vor simti rasfatati daca le oferi bauturi gustoase, rafinate, preparate din ingrediente de calitate.
Daca te-am convins, te asteptam la Qube Bartending Agency sa discutam pentru a-ti pregati nunta de vis!