Ti-ar placea o nunta magica?

Căsătoria o pregătești un pic sau mai mult…. , dar cuvintele magice, de iubire, pe care le veți pronunța le-ați visat de nenumărate ori.
Așteptând cu nerăbdare ziua nunții aveți nevoie de clipe care să evidențieze tot ceea vă doriți, tot ceea ce sunteți. Atunci când alegeți toate elementele care alcătuiesc nunta voastră țineți cont mereu de tot ceea ce vă place și vă reprezintă, indiferent că este vorba de fotograf, meniu sau chiar momentul artistic. Și ce poate fi mai deosebit decât un moment artistic, magic care se rezumă la voi, la povestea voastră de iubire, dar în același timp este uimitor și impresionant pentru toți invitații?

Noi suntem magicieni și considerăm că menirea noastră este de a aduce un strop de magie în viața fiecăruia, indiferent că aceasta se manifestă printr-un zâmbet sau o lacrimă. Astfel de momente ne rămân mereu în minte de aceea am creat aceste spectacole de magie personalizate. Acest program poate fi unul din cele mai captivante momente din nunta voastră deoarece în spectacolul creat de noi nu este loc pentru numere de magie banale, colorate și total nepotrivite pentru o nuntă.

Un spectacol de magie inedit la nunta

Pentru noi nu există două nunți identice deoarece povestea fiecăruia este diferită și exact aceste povești, amintiri, experiențe dorim să le subliniem printr-un spectacol de magie personalizat. Înainte de fiecare nuntă ne rezervăm timp pentru a afla cât mai multe despre mirii noștri și astfel reușim să realizăm pentru fiecare pereche un spectacol magic foarte vizual, interactiv, comic, incluzând desigur și povestea mirilor sau chiar hobby-uri prin numere de magie create pentru ei.
Nunta este un moment unic în viața fiecăruia, iar noi acordăm importanța cuvenită acestui eveniment, astfel încât nunta ta sa rămână o amintire magică, neprețuită.

Ne va face o deosebită plăcere să fim alături de voi la un eveniment atât de important deoarece asta e meseria noastră: să aducem magie în viața fiecăruia!

*****

Eduard si Bianca sunt o echipa de magicieni deosebiti, castigatori de premii si campionate – puteti afla mai multe detalii despre ei si despre portofoliul lor in pagina lor de prezentare.