Daca nu esti foarte inalta, nu trebuie sa iti faci prea multe probleme – exista o rochie de mireasa potrivita si pentru tine! Trebuie doar sa alegi una care sa creeze un efect de alungire si sa te faca sa pari mai inalta. Este indicat sa eviti rochiile de mireasa din doua piese si pe cele foarte accesorizate sau cu maneci bufante.

Maya Fashion iti recomanda urmatoarele tipuri de rochii de mireasa daca esti mica de inaltime:

1. Rochia de mireasa stil empire – se remarca prin fluiditate, gratie si rafinament simplist. Acest tip de rochie este ideal pentru miresele mici de inaltime si va accentua formele corpului.

image1-rochie-mireasa-scunda-mayafashion-m37-16-wedmag

2. Rochia de mireasa A line – pentru a crea impresia de alungire a siluetei este bine sa alegi o rochie cu decolteu iluzie, care iti va evidentia bustul si umerii.

image2-rochie-mireasa-scunda-mayafashion-m44-16-wedmag

3. Rochia de mireasa de inspiratie greceasca – daca vei alege acest tip de rochie, pe langa faptul ca va crea un efect de alungire, iti va conferi si o eleganta deosebita.

image3-rochie-mireasa-scunda-mayafashion-m20-16-wedmag

4. Rochia de mireasa stil sirena – daca iti doresti o astfel de rochie pentru nunta ta si esti scunda, trebuie sa ai talia foarte bine conturata. De asemenea, pentru a accentua efectul de alungire, alege o rochie cu un detaliu delicat la baza gatului.

image4-rochie-mireasa-scunda-mayafashion-m22-16-wedmag

5. Rochia de mireasa cu decolteu in V – aceasta rochie va atrage atentia in partea de sus a corpului si iti va alungi silueta. Opteaza pentru un model drept si simplu.

image5-rochie-mireasa-scunda-mayafashion-m48-16-wedmag

6. Rochia de mireasa cu corset – la fel ca si rochia de mireasa cu decolteu in V, aceasta va atrage atentia in partea superioara. Evita fustele prea ample.

image6-rochie-mireasa-scunda-mayafashion-m64-16-wedmag

Ti-au placut aceste rochii si de abia astepti sa te vezi purtand una din ele? Atunci fa o programare la unul din saloanele Maya Fashion pentru a proba si gasi rochia de mireasa potrivita siluetei si personalitatii tale!