Astazi, Geta Ungurean va dezvaluie cateva detalii despre noul ei proiect – Still White. Un proiect despre, cu si pentru mirese fericite. Pentru ca atunci cand zici “nunta”, primul lucru care iti trece prin minte este faptul ca vrei sa arati fabulos in rochia de mireasa :)

Ca si wedding planner am cunoscut o multime de mirese insotite mereu fie de mame, fie de prietene, ori domnisoare de onoare, o sfera aparte de mentalitati si atitudini, dar, mai pe scurt, un circuit altfel, care m-a influentat, m-a invatat si care ma provoaca in continuare sa il explorez. Asa a aparut Still White. Acest site este o extensie naturala sau, mai bine spus, o alta pagina din povestea acestei lumi a nuntilor. Odata ce contactul cu miresele devine unul permanent, conexiunile incep sa se contureze tot mai tare in mintea ta, iar in evidenta ies anumite aspecte, care tie, ca si profesionist in domeniu, incep sa iti ridice intrebari.

image-1-prezentare-still-white-gu

Am cunoscut mirese ale caror bugete depaseau imaginatia, mirese cu bugete normale si mirese cu bugete mici, dar care ar fi dat oricat pe rochia perfecta. Paradoxal sau nu, in ciuda tuturor cercetarilor s-a constatat ca mecanismul de decizie al femeilor, atunci cand vine vorba de imbracaminte, este unul foarte complex. Acum hai sa ridicam complexitatea la cub si vom obtine framantarile unei mirese aflate in cautarea rochiei. Pentru multe dintre mirese rochia ramane un obiect deosebit, captiv in timp, in acea zi, legat strict de moment si atunci, cum sa nu o pastreze? Pentru cele dintre voi mai putin sentimentale si ceva mai practice am dezvoltat conceptul Still White.

Un site pe care poti sa pui spre vanzare rochia ta sau de pe care poti sa cumperi rochia minunata a unei alte mirese. Si daca pana acum nu ai stat sa analizezi avantajele din spatele acestei “afaceri”, nu e nicio problema. Impreuna cu echipa mea am analizat fiecare punct pentru ca viitoarele mirese nehotarate, dar si cele care nu știau cum sa procedeze pentru a o vinde, sa gaseasca in acest site solutia simpla si eficienta pe care o cautau.

Care este primul lucru la care ne gandim cand vine vorba de o rochie deja purtata, data spre vanzare? Pretul mai mic. Evident, acesta este primul lucru. In majoritatea cazurilor, rochiile de mireasa ajung sa fie extrem de bine conservate si atunci, de ce nu ai lua o rochie superba, purtata deja de o mireasa fericita, dintr-un alt capat al tarii? Parca iti doreai aranjamentele acelea cu horensii si trandafiri avalanche, dar banii nu iti ajungeau, sau sa fi fost vorba de formatia aceea la ale carei concerte mergeai in facultate, dar pe care nu ti-o permiti? Oricum ar fi, e o varianta buna cumpararea unei rochii la un pret accesibil.

image2-prezentare-still-white-gu

Daca, pe de alta parte, te numeri printre miresele fericite, care deja au avut parte de ziua perfecta, in rochia mult visata, dar consideri ca stilul, croiul si frumusetea nu trebuie inchise intr-o capsula a timpului si sentimentala si doresti sa o vinzi, atunci trebuie sa stam de vorba. Pentru ca ti-a placut atat de mult din prima zi in care ai probat-o stiu ca nu regreti suma sau modelul, dar te gandesti totusi ca vanzarea ei poate fi o recuperare a investitiei. E perfect normal, un astfel de castig se poate materializa in patutul perfect pentru un viitor membru al familiei sau in candelabrul acela pe care il vezi in fiecare zi, in vitrina, in drum spre locul de munca.

Fie ca esti îi postura viitoarei mirese sau in cea a persoanei care doreste sa isi vanda rochia, Still White reprezinta o oportunitate chiar si numai prin interactiunea cu alte mirese si alte povesti care se incadreaza in acest moment al vietii tale. Fiecare obiect sau om reprezinta o forma de energie, iar tu, prin deciziile tale, reprezinti sursa. Fii una dintre peroanele pozitive si mulțumite atunci cand vine vorba de ziua nuntii si ai grija de investitiile tale.

Te asteptam, in curand, pe www.StillWhite.ro!

Credit foto: PhotoCHIC.ro, BySergio, Alin Maftei Photography, Alexandru Pristavu Photography