Eden doreste sa incante in 2014 atat cu noua colectie cat si cu noul look, un site international, un logo inovativ si muuulta creativitate :) Oana Hajos ne povesteste cate ceva despre ce sa asteptam de la Eden in 2014:

Noua colectie Eden se defineste printr-un design mai “ordonat”, cu elemente inspirate din povestile cu printi si printese, materiale rafinate si o gama foarte larga de accesorii. Am incercat sa pastram atentia noastra pentru detalii, accentele de culoare si formatul invitatiilor care s-au impus in anii precedenti.

image-eden-noua-colectie (1)
image-eden-noua-colectie (4)
image-eden-noua-colectie (2) Noi facem eforturi uriase sa multumim orice client, oricat de intarziat sau schimbator ar fi. Dar, dupa vorba: “cine se scoala de dimineata, departe ajunge”, rog pe aceasta cale mirii sa–si definitiveze listele cu invitati din timp si sa plaseze comanda tinand cont de timpii nostri de executie, intre 4 si 10 zile lucratoare. Invitatiile se realizeaza in maxim 10 zile de la aprobarea de print, in functie de complexitatea modelului ales.

Prin invitatia de nunta ii chemi alaturi pe toti cei dragi, in ziua cea mai frumoasa a vietii tale! Atunci, e si normal ca hartia sa fie una deosebita, fina, eleganta, asa cum vrei sa fie si evenimentul tau. Eden lucreaza cu hartie Cordenons si Fedrigoni, recunoscute ca fiind de calitate superioara. Daca se merge pe aceasta idee, ar trebui sa avem o legatura intre invitatie si STD (Save the date), cel putin din perspectiva stilului abordat. Se merge foarte mult pe un STD funny si natural, cu fotografii jucause ale cuplului, cateva fonturi “aruncate” cu indemanare, sugestive si stilate.

image-eden-noua-colectie (3) Radiant Orchid este o culoare foarte somptuasa, regala as putea spune si cred ca se potriveste cu noua colectie. Vom incerca sa realizam un model la nivelul asteptarilor, cu toate ca nu ne place sa ne incardam in nici un tipar, ci sa fim noi trend setter-i. :)

Sfatul numarul 1 pentru mirii care au ajuns la etapa alegerii invitatiilor de nunta este sa aiba incredere in designer. Daca exista o buna comunicare intre cei doi, pot rezulta lucruri minunate!

image-eden-noua-colectie (5) Noua colectie, este, ca si precedentele ei, o schita a stilului abordat de noi prin care vrem sa aratam “de ce suntem in stare”. Multe modele le-am facut la cererea clientilor, dar majoritatea au luat nastere din preferintele subiective ale designerului. Am introdus o nota mai boema, echilibrata de accente de culoare si chiar suprafete simple, de hartie plana. Recomandam clientilor sa incerce noul mod de expunere al textului, foarte simplu si la obiect, incadrat intr-un design grafic jucaus.

image-eden-noua-colectie (6)
image-eden-noua-colectie (7)
image-eden-noua-colectie (8)
image-eden-noua-colectie (9)
image-eden-noua-colectie (10)
image-eden-noua-colectie (11) Pentru acest an Eden Paperie pregateste cateva surprize, o mica “deviere” de la preocuparea noastra de baza, dar, desigur, nu va pot dezvalui pentru ca va fi o surpriza totala. :)