In seara de 16 Mai, Tudor. Personal Tailor a inaugurat un nou magazin in cadrul Hotelului Ramada din Cluj-Napoca. Cu aceasta ocazie iubitorii de frumos si pasionati de haine Tudor.Personal Tailor si-au dat intalnire pentru a admira noua colectie Primvara/Vara 2013, numita “Evolution”.

Lansarea celei mai noi colectii a brandului s-a desfasurat pentru publicul din Cluj intr-o nota de eleganta si rafinament, iar asistenta s-a bucura de o remarcabila linie de costume pentru barbati. Publicul a raspuns provocarilor vestimentare, votand in mare parte cu una dintre tinutele-vedeta ale noii colectii si anume costumul business in nuanta roz-pal.

costume tudor tailor cluj

costume tudor tailor cluj

costume tudor tailor cluj

Invitatii de onoare ai serii au fost artisti si parteneri de renume, printre care se numara sculptorul Cristian Orza, care a prezentat lucrari simbiotice inedite din lemn si metal. Alaturi de sculpturi, a fost expus proiectul de fotografie “Lost in Present” semnat de Chris Nemes, lucrari ce combina elemente traditionale de fotografie cu moderne inscrieri UV.

Rafinamentul serii a fost completat de sortimente premium de vin oferite de catre La Chambre si delicii culinare pregatite special pentru aceasta ocazie de catre gazda evenimentului, Ramada Hotel.

De asemenea, invitatii au avut ocazia sa discute in avanpremiera despre demersurile si organizarile festivalului TIFF care va avea loc la sfarsitul acestei luni. In calitate de partener al festivalului, Tudor. Personal Tailor sustine si proiectul “10 pentru film”, urmand a se ocupa de stilul vestimentar al lui Balasz Bodolai, unul dintre tinerii nominalizati.

Noutatile pe care Tudor le aduce pentru acest sezon sunt: sacoul soft fused; pantofii si mocasinii din piele naturala realizati pe masura cumparatorului; tesaturi speciale pentru sezonul cald – lana cu finete sporita si nu in ultimul rand combinatiile de lana cu matase, in si bumbac.

Tinutele propuse se adreseaza cu precadere sferei business, elementele definitorii fiind costumele cu revere ascutite, in nuanțe de gri si bleumarin- indigo (culoare reprezentativa pentru brandul Tudor), dar si alternative pastel in nuanțe de galben sau chiar roz.

Colectia se incadreaza in continuare in tiparele clasicului Gentleman, cu o nota de modernism, iar la tendintele cromatice ale sezonului si la mult-apreciatul alb, se adauga originalitatea designerilor Tudor si maiestria experimentatilor croitori. Accesoriile propuse sunt dintre cele mai rafinate: cravate, papioane, dar și brauri si batiste din matase naturala, butoni din argint si marele succes lansat la inceputul toamnei trecute – pantofii pe masura.

costume tudor tailor cluj

Noua colectie Tudor. Personal Tailor a fost lansata alaturi de un catalog de prezentare sugestiv, asa cum compania si-a obisnuit deja publicul atent la detalii si in continua cautare de nou.

Noua colectie poate fi admirata la noul showroom din Calea Turzii 43- 49, Ramada Hotel, Corp B, Cluj-Napoca.

 

Credit foto: HorCris Photography